Connect with us
La ani de zile de la divorţ, Mihai Albu a făcut anunţul despre Iulia Albu

Monden

La ani de zile de la divorţ, Mihai Albu a făcut anunţul despre Iulia Albu

Mihai Albu şi Iulia Albu au avut o căsnicie de şase ani, din care a rezultat o fetiţă, pe nume Mikaela. Cei doi s-au despărţit cu cântec şi şi-au făcut diferite reproşuri.

După neînţelegeri care au durat câţiva ani, iată că acum lucrurile revin la normal, iar cei doi au au stabilit ca, de dragul fiicei lor, să menţină o relaţie relativ bună. Cel puţin aşa susţine designerul.

„Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă. De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase.

Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înţelegem de minune”, a mărturisit Mihai Albu pentru click.ro.

Cum s-au despărţit Iulia Albu şi Mihai Albu

În urmă cu ceva vreme, Iulia îşi deschidea sufletul şi vorbea despre momentul în care a decis să se separe de Mihai.

“Am renunţat la tot, la cariera în avocatură, m-am apucat de altă facultate, am luat-o de la capăt. Eu lucrasem deja ani de zile, mai puţin la vede­re, pentru câteva branduri de modă, dar în momentul în care am decis să devină pu­blic totul am renunţat la tot, inclusiv la viaţa mea persona­lă şi la familia mea.

Separa­rea de fostul soţ nu a fost o problemă. A fost o problemă faptul că m-am trezit dintr-odată într-o situaţie în care pur şi simplu nu am mai avut nimic şi a trebuit să o iau de la zero.

Nu mi-am pus nicio­dată problema că ar trebui să am un cont pregătit pentru orice eventualitate şi a trebu­it, în primele luni după divorţ, să trăiesc din foarte puţini bani. Şi mi-a fost foar­te greu.

Tocmai intrasem la facultate şi, deşi am intrat pri­ma, am fost şi bursieră, a tre­buit să o plătesc, pentru că era a doua facultate făcută la stat. Dar asta m-a impulsio­nat şi, după două luni, am luat primul meu job plătit foarte bine, după care au ur­mat Kanal D şi alte contrac­te.

Pentru mine, oricum lu­crurile astea s-au întâmplat într-o altă viaţă. Fiecare om are convingerile şi drumul lui în viaţă. Acum, eu îi mulţumesc pentru divorţ.

În fie­care zi când mă trezesc, zic: Doamne, mulţumesc pentru asta! Dar momentul acela a fost traumatizant. Te trezeşti singur”, a declarat pentru viva.ro, Iulia Albu.

Citeşte şi: Iulia Vântur a rupt tăcerea: Salman Khan nu este…

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top