Connect with us
Răzvan Simion suferă după despărțirea de Lidia Buble. Care sunt adevăratele motive pentru care s-au deparat

Vedete

Răzvan Simion suferă după despărțirea de Lidia Buble. Care sunt adevăratele motive pentru care s-au separat

Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să meargă pe drumuri separate, după ce au format un cuplu timp de 5 ani. În ultima vreme, mai multe zvonuri susțineau că cei doi s-ar confrunta cu mari probleme în relația lor și că ar fi pe punctul de a o încheia. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și pentru a-i lămuri pe fanii lor, Răzvan a fost cel care a decis să facă anunțul prin care să transmită că nu mai formează un cuplu cu Lidia. Cu toate acestea, s-a limitat și a fost direct, fără a spune exact motivul despărțirii. Despre acesta au vorbit apropiați ai prezentatorului.

Care sunt adevăratele motive pentru care s-au despărțit Răzvan Simion și Lidia Buble

Răzvan Simion a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin care îi anunța pe toți că el și Lidia Buble nu mai formează un cuplu. El nu a precizat exact motivul despărțirii, însă a ales să-și asume vina și să declare că nu a fost destul de bun pentru cântăreață. Cu toate acestea, surse din anturajul lui susțin că cei doi ar fi avut probleme de o jumătate de an. Se pare că Lidia a fost cea care a decis să pună capăt relației de 5 ani. Aceasta a ajuns să nu-l mai iubească pe Răzvan, deși ar fi încercat să repare ceva, dar întotdeauna voia mai mult.

„De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat.”, susțin mai multe surse.

Aceleași surse au declarat că Răzvan Simion ar suferi foarte mult după despărțirea de Lidia. Prezentatorul ar fi slăbit foarte mult în ultima vreme, nu mănâncă și are mari probleme cu somnul. Acesta încă o mai iubește pe artistă, însă pentru ea s-ar fi stind orice flacără. Sursele cred că decizia este una finală, mai ales că prezentatorul a făcut public anunțul, ceea ce nu îi stă în fire, fiind foarte rezervat în ceea ce privește viața lui personală.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top