Connect with us
Tatăl Lidie Buble nu a vrut să îl cunoască pe Răzvan niciodată. Iată de ce

Vedete

Tatăl Lidiei Buble nu a vrut să îl cunoască pe Răzvan niciodată. Iată de ce

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Au fost extrem de apreciați pentur pofta lor de viață și iubirea parca desprinsă din filme însă, iată că povestea lor a ajuns la final. Nimeni nu se aștepta vreodată ca dragostea lor să se stingă și Răzvan să facă anunțul despărțirii. De-a lungul relației lor au existat numeroase dileme în special pentru fanii cuplului.

Tatăl Lidiei Buble nu a vrut să îl cunoască pe Răzvan niciodată. Iată de ce

Lidia și Răzvan au fost destul de discreți în ceea ce privește viața personală, iar asta i-a făcut pe mulți să se frământe. Nimeni nu înțelegea de ce familia artistei nu l-a cunoscut pe prezentatorul de la Neatza și nici de ce el nu face pasul cel mare, pe care ea îl aștepta în mod evident.

Cu ceva timp în urmă frumoasa cântăreață a vorbit deschis despre relația dintre tatăl ei și Răzvan. La acel moment a dezvăluit că ei nu se cunoscuseră niciodată și tatăl ei nu dorea să îl cunoască pe Răzvan dacă acesta nu intenționa să îi ceară mâna fiicei sale.

„Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, a povestit Lidia.

Artista a vorbit atunci și despre nunta la care visează și a descris în câteva cuvinte cum și-ar dori să fie pentru ea cel mai frumos eveniment din viața oricărei femei. Lidia Buble visează la o nuntă mare și fastuoasă, atunci când va sosi momentul potrivit.

„Rochia, bineînţeles, una nonconformistă, iar ziua una perfectă, cum îşi imaginează orice femeie, alături de familie, prieteni. Cu siguranţă va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă, pentru că eu am un neam foarte mare, am deja 30 de nepoţi, 11 fraţi, plus câteva sute de verişori, deci nici dacă aş vrea, nu aş avea cum. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă vreo 300 de persoane. (râde) Deci, o nuntă în toată regula ajunge la vreo 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta se căsătoreşte ultimul meu frate şi are vreo 500 de invitaţi. Pentru prima dată, după 3-4 ani, reuşim să ne întâlnim cu toţii şi de abia aştept”, a mai spus Lidia Buble. Doar că descrierea nunții sale cu Răzvan Simion nu se mai potrivește acum.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top