Connect with us
Razvan Simion, suspect de covid-19. Ce simptome a avut prezentatorul

Vedete

Răzvan Simion, suspect de covid-19. Ce simptome a avut prezentatorul

În ultima perioadă, tot mai multe persoane publice au anunțat că au fost infectate cu noul coronavirus. Situația din România este tot mai dificilă și lucrurile par să se complice în fiecare zi. Și Răzvan Simion a fost suspect de coronavirus și chiar s-a testat de două ori pentru a se asigura că este în regulă. El s-a confruntat cu simptome asemănătoare acestei boli, însă, din fericire, a scăpat de infectare.

Răzvan Simion nu a fost confirmat pozitiv

Răzvan Simion, celebrul prezentator de la Antena 1, și-a speriat fanii în această dimineață, când le-a mărturisit că nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă. El a avut ceva probleme de sănătate, mai exact febră mare, ceea ce l-a pus serios pe gânduri și fără să mai ezite, Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru noul coronavirus, pentru a ști ce are de făcut.

Matinalul a fost norocos și nu a contractat virusul. Totuși, medicii i-au spus că s-a confruntat cu o viroză de sezon, aceasta fiind cea care i-a stricat starea. El a precizat că s-a temut destul de mult de o probabilă infectare cu noul virus al momentului și a avut emoții mari până a sosit rezultatul testelor. Răzvan a mărturisit că doar gândul că ar putea fi bolnav l-a pus pe gânduri și nu a mai avut liniște din această cauză.

“Zilele astea am avut febră puternică. Ca să fie toți cei care ne privesc liniștiți, mi-am făcut două teste de COVID. Sunt negativ la amândouă. A fost doar o viroză pe care, Dani, am dus-o ca un bărbat, pe picioare. Mi-am făcut o mie şi unul de gânduri până a venit rezultatul. Îţi pune toate rotitele în mişcare treaba asta. Dar m-am liniştit.”, a mărturisit îndrăgitul prezentator.

Răzvan a trecut printr-o perioadă destul de grea după despărțirea de Lidia Buble. Ea ar fi fost cea care a decis să pună punct relației lor, deși mereu au lăsat impresia că se înțeleg bine și nu au dat semne că între ei s-ar petrece ceva rău. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de matinalul de la Neatza, care a cerut ca fanii lor să le respecte decizia. Ei au rămas în relații bune și încă mai colaborează din punct de vedere profesional, acesta fiind singurul lucru care îi mai leagă în prezent.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top