Connect with us
Andreei Marin a reacționat pe Facebook, după declarațiile făcute de fostul său soț, Tuncay Ozturk. Vedeta că nu are nicio legătură cu clinica lui

Vedete

Reacția Andreei Marin după declarațiile lui Tuncay Ozturk: „Am decis să clarific aspecte care pot duce la confuzie”

Andreei Marin a reacționat pe Facebook, după declarațiile făcute de fostul său soț, Tuncay Ozturk. Fizioterapeutul turc și-a deschis o clinică în București, cu sprijinul prezentatoarei de televiziune, însă se pare că pacienții nu sunt complet mulțumiți de serviciile oferite.

După interviul acordat de Tuncay Ozturk, Andreea Marin a ieșit la rampă explicând că nu are nicio legătură cu clinica lui. Vedeta spune că nu mai poate gestiona valul de reproșuri pe care le primește din cauza clinicii.

„În urma unor mesaje primite în ultima perioadă din partea unor persoane care îmi reproșau calitatea unor servicii ce NU fac parte din munca mea, am decis să clarific aspecte care pot duce la confuzie și, ca urmare, la efecte negative nedorite.

Dacă ar fi fost vorba de un singur pacient nemulțumit, nu aș fi simțit nevoia acestor clarificări. Dar cum am primit repetate mesaje cu reproșuri nemeritate, sunt nevoită să reacționez astfel, chiar dacă nu mi-aș fi dorit acest lucru.

Pe scurt, mesajele primite, verbal sau în scris, atât de către mine, cât și indirect prin membri ai echipei mele, menționau nemulțumiri ale expeditorilor în privința serviciilor furnizate către ei, în urma intermedierii făcute de către firma deținută de cel care este încă soțul meu. Reproșurile directe către mine, precum și cererea de rezolvare a fiecărei situații în parte, erau motivate de către pacienți de faptul ca au avut încredere să apeleze la această firmă, fiind convinși de implicarea mea directă și sub toate aspectele în activitatea acesteia.

Cu răbdare, am încercat să ajutăm fiecare caz în parte pentru aplanarea și clarificarea situațiilor survenite, din omenie, dar am realizat că nu este normal să îmi asum responsabilități ce nu-mi aparțin, nici nu sunt în măsură să investighez aceste cazuri medicale, căci despre asta e vorba, pentru a vedea cine are dreptate sau nu. Nu este meseria sau aria mea de expertiză. Cel mult am putut pune în legătură, direct, „actorii” implicați în fiecare situație.

Nu-mi doresc, însa, ca echipa mea sau eu să fim puși pe viitor în fața unor experiențe similare. De asemenea credibilitatea noastră este construită printr-o munca susținută de peste 20 de ani în care nu am dezamăgit. Nu ne dorim ca anumite confuzii să pună o umbră de îndoiala nemeritată asupra reputației mele și a echipei mele”, a scrie Andreea Marin într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin: „Este firesc, într-o relaţie bazată pe dragoste să acorzi tot sprijinul”

Andreea Marin se declară complet dezamăgită de Tuncay Ozturk, cu care se află în prim proces de divorț. Aceasta a explicat că nu are de gând să mai treacă nimic cu privirea. Vedeta a spus că nu are nicio legătură cu clinica, deși a primit multe acuzații.

„Am fost şi mai sunt legal căsătorită cu un om care şi-a început activitatea că şi fizioterapeut de la zero în România acum aproximativ 3 ani, având câţiva ani de experienţă în Turcia. Consider că este firesc, într-o relaţie bazată pe dragoste să acorzi tot sprijinul care îţi stă în putere celui de lângă tine pentru dezvoltarea şi reuşita sa pe toate planurile. Important de clarificat este faptul că eu am sprijinit necondiţionat, fără a fi implicată legal, în nicio formă, în activitatea firmei soţului meu.

Nu îmi face plăcere, dar din păcate nu pot ocoli subiectul în acest context, așadar trebuie să lămuresc natura implicării mele: una la nivel de susținere, morală, materială, financiară, la nivel de relații, recomandări și promovare, precum și în toate aspectele vieții. Consider că este normal ca oricine să facă, în cuplu, tot ce ține de sine pentru omul alături de care își construiește un viitor.

Subliniez,însă, faptul că am ales să respect libertatea de decizie și de acțiune, neimplicându-mă propriu-zis în activitatea firmei partenerului meu de viață. Fac aceasta mențiune, pentru că tocmai aici este confuzia creată în mintea pacienților care mi-au scris cu reproș, crezând ca port o responsabilitate suplimentară. O separare clară a vieții mele profesionale de cea a persoanei de care am decis sa divorțez, atât pentru acest moment, cât și pentru viitor, se dovedește a fi necesară.

Aceasta, cu atât mai mult cu cât, chiar cu o zi în urmă, într-un amplu interviu acordat unui post de televiziune realizat, nu întâmplător, în sediul firmei sale, și nu în studioul tv, soțul meu a vorbit în cea mai mare parte a interviului despre mine și relația noastră, aspecte folosite astfel în contextul promovării afacerii sale”, a explicat Andreea Marin.

Andreea Marin: „Sper ca această situație să fie rezolvată până la capăt favorabil”

Prezentatoare de televiziune se delimitează de activitățile medicale desfășurate de fostul soț. Andreea Marin îi cere acestuia să elimine asocierea afacerii sale cu imaginea ei.

„Și în demersul legal în care am cerut eliminarea oricăror materiale care conțin imaginea mea sub orice formă de pe mediile on-line ale soțului meu (site-uri, youtube, conturi pe diverse rețele de socializare…), am avut parte de amânări sau eliminări doar parțiale, astfel încât în urma cu o săptămână am apelat la executorul judecătoresc, care a constatat oficial prezenta unor materiale ce nu fuseseră încă eliminate, nici după aproximativ o lună de demersuri oficiale.

Toate aceste materiale crează o impresie falsă și atrag reacții nedorite la adresa mea precum cele care m-au determinat să fac aceste clarificări, folosind imaginea mea în sprijinul activității unei firme, fără să îmi doresc acest lucru.

Citește și: Lavinia Pârva a vorbit despre Andreea Marin: „Între mine și Andreea…”

Sper, însă, că această situație să fie rezolvată până la capăt favorabil în mod legal, pentru că este singura cale pe care o am la dispoziție în acest moment de a elimina orice confuzie în activitatea mea și cea a persoanei care este încă soțul meu, până la pronunțarea divorțului”, a mai spus vedeta.

 

1 Comment

1 Comment

  1. Elena

    2016-12-09T19:49:37+02:00 at 19:49

    Ce vipera!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top