Connect with us
Casa fiului lui Nicolae Bădălău a fost spartă de hoți. Au făcut pagube de 80.000 de euro

Monden

Casa fiului lui Nicolae Bădălău a fost spartă de hoți. Au făcut pagube de 80.000 de euro

Casa fiului lui Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei, a fost spartă de hoți. Gabi Bădălău locuiește în Bolintin Vale, iar noaptea trecută a avut parte de un eveniment nu tocmai plăcut. Hoții au intrat în casa lui și au luat 30.000 de euro bani cash, dar și mai multe obiecte prețioase, care însumează pagubele la aproximativ 80.000 de euro. Apelul la 112 a fost făcut chiar de tânăr.

Casa fiului lui Nicolae Bădălău a fost spartă de hoți. Au făcut pagube de 80.000 de euro

Fiul lui Nicolae Bădălău, Gabi, a sesizat autoritățile joi seara, în jurul orei 19:00. El acuza că mai multe persoane necunoscute au intrat în proprietatea sa și îi lipsesc din casă bani și mai multe bijuterii, respectiv 30.000 de euro bani cash și ceasuri din aur de până la 50.000 de euro. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au deschis o anchetă. A fost întocmit dosar penal pentru furt calificat și deja există câțiva suspecți. La această oră, oamenii legii efectuează căutări.

Munca polițiștilor, de identificare a vinovaților, este una dificilă, mai ales că, în momentul furtului, camerele de luat vederi din casa familiei Bădălău nu funcționau. Nicolae Bădălău a trecut și el printr-un astfel de episod în luna noiembrie, 2018. Casa acestuia a fost spartă, în timp ce el și familia lui se aflau înăuntru. Sesizarea a fost făcută de o femeie din Bolintin Vale. Se pare că cei doi dormeau și nu au sesizat momentul în care hoții au intrat în casa lor. Aceștia au reușit să plece cu câteva bijuterii și alte bunuri, însă nu și bani, întrucât acesta nu obișnuia să țină cash în casă.

Gabi Bădălău a fost căsătorit cu cântăreața Claudia Pătrășcanu. Cei doi au s-au despărțit în luna august a anului trecut. Ei au împreună doi copii, care se află acum la Constanța, în grija mamei și a bunicii. Se pare că despărțirea ar fi venit din cauza lui Gabi, care lipsea mult timp de acasă și ajusese să aibă o atitudine sfidătoare față de soția lui. Scandalul dintre ei a ținut luni de zile, dar lucrurile s-au mai domolit între ei. Cei doi au căzut de acord ca despărțirea să fie pe cale amiabilă, inclusiv procesul de divorț.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top