Connect with us
Florin Piersic le transmite fanilor că se simte bine: „Sună telefonul și sunt întrebat: Dom' Florin, e adevărat că ați murit?”

Vedete

Florin Piersic le transmite fanilor că se simte bine: „Sună telefonul și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit?”

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți actori din țara noastră. În contextul pandemiei, acesta s-a izolat la domiciliu, dar pe internet au apărut zvonuri conform cărora ar fi murit. De aceea, Florin a ținut să își asigure fanii că se simte foarte bine.

Florin Piersic le transmite fanilor că se simte bine: „Sună telefonul și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit?”

Florin Piersic a declarat:

„Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în internet că să vă odihniți în pace!”

Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe internet sau tv să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut. Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urât. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și vă îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care vă gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic.”

Acesta a postat mesajul de mai sus pe pagina sa de Facebook pentru a-și liniști fanii îngrijorați.

 

Deși nu a mai apărut în public sau la televizor prea des în ultima vreme, Florin Piersic este cât se poate de viu și de optimist, așa cum ne-a obișnuit. Acesta petrece acest timp în izolare deoarece prin prisma vârstei sale se află în grupul persoanelor vulnerabile de peste 65 ani.

Ce părere aveți despre această situație?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top