Connect with us
Reghe a uitat că Anamaria Prodan este filmată non stop și a sunat-o cu videocall. Era gol pușcă!

Vedete

Reghe a uitat că Anamaria Prodan este filmată non stop și a sunat-o cu videocall. Era gol pușcă!

Reghe a trecut printr-un moment de panică recent. El a sunat-o pe soția sa cu videocall, dar a uitat că ea este filmată non stop. Soțul impresarei era gol pușcă, iar operatorii au surprins acest moment. Desigur, apelul a fost întrerupt imediat, pentru ca bărbatul să se îmbrace.

Reghe a uitat că Anamaria Prodan este filmată non stop și a sunat-o cu videocall. Era gol pușcă!

Anamaria Prodan este, mai nou, cu camerele de filmat după ea tot timpul pentru reality show-ul „Prodanca și Reghe. Prețul Succesului” de la Antena Stars. Soțul ei a uitat acest lucru, așa că a sunat-o cu videocall când era complet dezbrăcat. Potrivit spynews.ro, operatorii au surprins acest moment stânjenitor, însă apelul a fost închis repede pentru ca Reghe să se îmbrace.

Tot ce s-a întâmplat şi imaginile inedite cu Reghe se văd chiar de Ziua Femeii, la ora 19:45, pe Antena Stars, potrivit spynews.ro Reality show-ul „Prodanca și Reghe. Prețul Succesului” arată viaţa familiei Reghecampf-Prodan, fără perdea, zi de zi. anamaria este foarte încântată de acest reality show, mai ales că familia a mai trecut o dată prin asta, cu mulți ani în urmă.

Se pare că nu toți cei din familie sunt foarte încântați să fie filmați non stop. De exemplu, fiica Anei, Rebecca, este o fire foarte timidă și acest reality show nu îi face foarte mare plăcere. În schimb Laur Jr. este foarte încântat.

Bebe (n.r. Laur Jr) este singurul care este 100% Anamaria în miniatură. Deci el poate oricând, este disponibil, familiarizat cu camerele de filmat, n-are niciun fel de treabă. Sarah are, să zicem, un fel de cod impus de către antrenoarea ei și de către liga în care joacă, nu poate să apară oricând, oricum, să facă diferite chestii.

Rebecca este cea mai timidă dintre noi toți, cu toate că ea merge pe podium. O să vedeți că ea tot timpul spune să nu o mai filmăm, că nu e ca mine persoană publică. Luca este ok, nu-l interesează. Laur s-a obișnuit în toți anii trecuți. Pe Nuți o cunoașteți, s-a obișnuit și ea”.

Citește și: Laura Cosoi este însărcinată din nou! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top