Connect with us
RETROSPECTIVĂ 2016. Anul care se încheie a fost foarte fructuos din punct de vedere personal pentru multe din vedetele României.

Vedete

RETROSPECTIVĂ 2016 – Vedete care au născut în 2016

RETROSPECTIVA 2016. Anul ce se apropie de final a fost foarte fructuos din punct de vedere personal pentru multe din vedetele României. De la cântărețe la actrițe sau pur și simplu figuri din showbiz, toate au primit cel mai frumos cadou, și anume ocazia de a fi mame.

Iată numai câteva din exemplele de femei celebre ce se pregătesc să înceapă noul an cu statutul de mame.

RETROSPECTIVĂ 2016 – Vedete care au născut în 2016

1. Prima vedetă care a născut în acest an a fost soția lui Șerban Copoț. Actualmente prezentator la iUmor, dar mult mai celebru din perioada când era solist la Animal X, Șerban a devenit tătic pentru a doua oară. Pe 18 martie, soția sa, Roxana a adus pe lume un băiat pe nume Alexandru. La scurt timp de la venirea pe lume a celui de-al doilea său copil Șerban scria : „Vă mulțumim din suflet pentru urări, încurajări și gânduri bune! Și mami și bebe sunt bine, iar noi, restul de băieți, suntem veseli și fericiți!”. Cuplul mai avea un copil pe nume Tedi.

2. Cronlogic, Emilia Ghinescu este cea de-a doua mămică celebră a lui 2016. Pe 25 martie, ea o aducea pe lume pe Anastasia Ioana. În urma operației de cezariană care s-a finalizat cu succes, proaspăta mămică declara: ”Anastasia e leită cu tatăl ei. Am văzut-o la ecografie și pot spună că nici al treilea copil al meu nu îmi seamănă.”

3. Tot pe 25 martie năștea și Sore Mihalache. Extravaganta artistă o năștea prin cezariană pe micuța Erin. „De vineri, viaţa mea a căpătat alt sens! Vă mulţumim tuturor pentru gânduri şi urări”, spunea Sore după venirea pe lume a primului său copil.

Citește și: Sore a nascut! Primele informatii despre fetita ei!

4. La o luna distanță de Sore, pe 20 aprilie, Alina Sorescu devenea și ea mamăm. Cântăreața aducea pe lume pe Ana Raisa, cel de-al doilea copil din căsnicia cu creatorul de modă Alexandru Ciucu.

5. Luna mai aduce în prim-plan pe deja celebra mămică, Anca Serea. Pe 20 mai prezentatoarea TV ajungea la al-5-lea copil de când este împreună cu Adrian Sînă. Botezat, Moise Petru, micuțul a primit nota 10 la naștere. „Mă simt bine, Moise la fel. Suntem foarte fericiţi cu toţii.”, mărturisea Anca Serea la scurt timp după naștere.

Citește și: A nascut Anca Serea! Cum il cheama pe bebelusul ei

6. Vara a început în forță pentru noile mămici din showbiz. Pe 8 iunie, Valentina Pelinel îl năștea pe Milan Cristian. Intens discutatul subiect al tatălui a fost elucidat săptămâni mai târziu când Valentina a recunoscut că fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea este tatăl băiatului.

Citește și: Valentina Pelinel a nascut! Ce a facut Borcea la aflarea vestii

7. În aceeași zi de 8 iunie, Andreea Tonciu intra în rândul mămicilor. Rebecca Maria se numește fetița pe care a adus-o pe lume prin cezariană. Ea este primul copil al cuplului Andreea Tonciu – Daniel Niculescu. „Andreea a suferit mult până să o aducă pe lume, dar în final e foarte fericită. Are trăsături de la amândoi.”, recunoștea mama Andreei după naștere.

Citește și: Andreea Tonciu a nascut! Cum o cheama pe fetita ei

8. Pe 11 iunie, actrița și cântăreața, Adela Popescu devenea și ea mămică de băiat. La scurtă vreme după venirea pe lume a micuțului Alexandru, tatăl, Radu Vîlcan se destăinuia: „Adela a născut în această dimineață. Băiețelul nostru a avut nota 10 la naștere. Sunt amândoi foarte bine. Emoțiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiți.”

Citește și: Adela Popescu si Radu Valcan, parintii unui baietel de nota 10

9. La începutul ultimei luni de vară, vedeta știrilor PRO TV, Amalia Enache era mămică cu acte în regulă. Pe 9 august, ea o năștea pe Alma. Vizibil emoționată de noua postură, Amalia își rezuma simplu fericirea. „Totul a decurs perfect, amândouă suntem foarte bine și primim cea mai bună îngrijire. Este o minune! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am!”, spunea ea dupa naștere.

10. Lista mămicilor vedetă din 2016 este continuată de Mirela Boureanu. Pe 20 august ea îl aducea pe lume pe Vladimir Alexandru. Gazda show-ului „Mireasă pentru fiul meu” a vorbit pe larg despre semnificația acestui copil. „Mi-a fost foarte greu să-mi revin după ce am pierdut prima sarcină. Îmi pierdusem încrederea, dar oamenii de lângă mine m-au ajutat să cred că pot fi mamă. Iată că în final s-a întâmplat minunea și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.”

Citește și: Mirela Boureanu Vaida a nascut un baietel

11. Prima vedetă care a născut toamna a fost Bianca Drăgușanu. Pe 26 septembrie ea devenea mămică pentru prima dată. Fetița adusă pe lume de Bianca a primit numele de Natalia Sofia și la numai câteva minute de la apariție și-a fermecat părinții. Tatăl, Victor Slav declara atunci: „Suntem amândoi incredibil de fericiți. Operația nu a fost foarte grea, dar Bianca a suferit. Acum totul e în regulă. Știm că ne așteaptă nopți nedormite, dar ne vom bucura de fiecare moment alături de ea. În seara asta, tatal dă de baut.”

Citește și: Primele poze cu fetita lui Bianca Dragusanu si Victor Slav

12. Pe 9 octombrie, Andreea Bălan năștea o fetiță de nota 10, așa cum i-au spus și medicii la naștere. Artista a decis să o numească Ella, care spune Andreea înseamnă „torță” sau „lumină puternică”. „Numele ei mă inspiră și mă motivează să umplu lumea de magie și lumină”, spunea atunci Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan a născut o fetiță de nota 10! Primele reacții

13. Pe 16 noiembrie, Andreea Bănică devenea mama pentru a doua oară. Din căsnicia cu Lucian Mitrea rezultase deja o fată pe nume Sofia. De data această, blonda îi făcea cadou soțului ei și mult doritul băiat. Cel mai nou membru al familiei avea să fie botezat sub numele de Noah Andrei. Cântareața nu și-a putut stăpâni emoția dupa naștere, atunci când declara: „Sunt extrem de fericită că am putut să-i fac cadou Sofiei, un frațior. Sunt convinsă că se vor înțelege de minune. Sofia este foarte nerăbdătoare să-l cunoasca și să-l învețe lucruri.”

Citește și: Andreea Bănică a născut un băiețel

14. Ultima mămică a anului 2016 a fost Antonia. Ea a născut cel de-al doilea copil al lui Alex Velea. Cel mai nou membru al familiei venit pe lume pe 7 decembrie a primit numele Achim. El are deja un frate mai mare pe nume Dominic. Pentru Antonia, era a treia naștere. Din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano a rezultat micuta Maya. La câteva minute dupa naștere, Alex Velea posta o poza în care o săruta pe Antonia alături de mesajul: ”Fericire, emoție, fericire. Vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase! Te iubesc, bombonico!”.

Citește și: Antonia a născut cel de-al doilea copil al său cu Alex Velea

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top