Roata s-a întors în familia Pastramă. Brigitte l-a lovit puternic pe Florin

05.11.2020
Roata s-a întors în familia Pastramă. Brigitte l-a lovit puternic pe Florin

Florin și Brigitte Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Mariajul lor nu este deloc unul liniștit, iar în casa lor nu predomină armonia și înțelegerea, iar cei doi soți sunt mai mereu stresați și puși pe ceartă. Scandalurile se țin scai de ei și niciodată nu se pot înțelege așa cum ar trebui să o facă doi soți. După nefericitele episoade de agresivitate, în care Brigitte a fost victima, se pare că roata s-a întors, iar Florin Pastramă a fost cel care a primit o lovitură zdravănă de la soția lui.

Brigitte l-a învinețit pe Florin Pastramă

Florin Pastramă a fost lovit violent de soția lui. Brigitte s-a înfuriat extrem de tare și nu s-a mai putut controla, motiv pentru care l-a rănit pe soțul ei. Se pare că bruneta vorbea la telefon cu soacra sa și era „acuzată” că nu îi gătește suficient lui Florin. În acel moment, ea și-a pierdut cumpătul și a aruncat telefonul din mână, direct către Florin.

Deși nu asta intenționa, l-a nimerit pe bărbat exact în dreptul ochiului. Gestul ei de furie a costat-o, pentru că Florin a rămas cu un semn destul de mare. Brigitte și-a recunoscut fapta și regretă că s-a ajuns aici, mai ales pentru că soțul ei este nevoit acum să aplice machiaj pe față pentru a acoperi semnul. Ea încearcă să se scuze și susține că a fost doar un accident.

Cei doi nu ar fi vrut ca acest incident să fie făcut public, însă Florin a provocat-o pe celebra brunetă să-și dea drumul la gură. După ce acesta a acuzat-o că petrece prea mult timp în fața oglinzii, ea nu s-a mai putut abține și a răbufnit, recunoscând tot.

„Dacă l-ar vedea cineva pe Florin nemachiat, ar spune că eu chiar l-am bătut, așa cum mai glumește el, dar nu s-a întâmplat asta! A fost un simplu accident.”, a spus Brigitte.

Articolul continua dupa publicitate

Se pare că roata s-a întors în familia Pastramă. Până acum, Brigitte a fost victima agresiunilor lui Florin. Aceasta a fost lovită de el de mai multe ori, iar două dintre episoade au ajuns în atenția tuturor, unul dintre ele având loc chiar în plină zi, pe stradă, în văzul trecătorilor. Cei doi recunosc că mariajul lor nu este perfect, însă pun totul pe seama faptului că acesta este modul lor special de a-și demonstra sentimentele.