Connect with us
Rodica Popescu Bitănescu s-a aflat la un pas de moarte: ”Puteai să faci un atac, tu nu ştii ce tensiune ai avut”

Vedete

Rodica Popescu Bitănescu s-a aflat la un pas de moarte: ”Puteai să faci un atac, tu nu ştii ce tensiune ai avut”

Faimoasa actriță Rodica Popescu Bitănescu s-a aflat la un pas de moarte! Actrița în vârstă de 81 ani a povestit în cadrul unei emisiuni televizate cum a ajuns in situația care se putea termina cu un deces. Incidentul s-a petrecut acum mulți ani de zile. Aceasta a afirmat că toți colegii de teatru „veneau și mă păzeau, că și-au dat seama că pot să mor”.

Rodica Popescu Bitănescu s-a aflat la un pas de moarte: ”Puteai să faci un atac, tu nu ştii ce tensiune ai avut”

Actrița a venit la emisiunea de la Antena Stars acum doi ani și făcea mărturisiri incredibile alături de soțul ei, Mircea Bitănescu. Aceasta este căsătorită cu aceasta de peste 40 ani. Conform Fanatik, aceasta a vorbit despre o situație extrem de comună pentru români și care se leagă de iubirea noastră pentru cofeină.

Astfel, excesul de cafea poate avea urmări grave. Într-o astfel de situație a ajuns actrița după ce a băut nu mai puțin de 9 cafele într-o zi. Se afla în deplasare la Zimnicea, alături de colegii de la teatru. Atunci a mers la o colegă unde a băut un nes rece, tot era zi de vară caniculară. Apoi a mers la altă colegă și a băut altă cafea. A continuat acest obicei până a ajuns să bea 9 cafele în aceeași zi. Aceasta a declarat următoarele:

 „Eram într-o deplasare cu teatrul la Zimnicea şi m-am dus la o colegă într-o cameră de hotel şi m-a tratat cu un nes rece. L-am băut, că era cald vara. Am mers la alta, mi-a dat şi ea o cană de cafea, atâta mare, am băut-o şi pe aia, eu fiind ageamie la cafele. Mă duc la cealaltă după un timp, mă tratează iar cu o cafea mai rece şi am băut cam cum ar fi vreo nouă cafele naturale, în aproximativ trei sferturi de oră. După care am plecat la teatru şi aveam nişte nervi, eu care sunt un om civilizat aşa, aveam nişte draci în mine, nu ştiu de unde. Aveam matineu şi mă enervau toţi, îmi venea să mă iau de cineva, după aia, seara, nervii crescuseră rău.”

Este știut faptul că un nivel ridicat de cofeină în organism poate provoca stări de iritabilitate, nervozitate, anxietate, neliniște, stări de insomnie și palpitații.

Rodica a mai adăugat:

„Plecăm toţi să mâncăm, dar eu aş fi plecat la hotel. «Nu, nu, stai la masa, Rodica!» Şi face prostia să mă invite unul la dans, un coleg. Şi era vals. Şi când m-a învârtit de două ori, sigur că eu făcusem o tensiune îngrozitor de mare. Eu nu mi-am dat seama de aia aveam nervii aia. Şi când m-a învârtit, am zis: «Vreau să plec la hotel, că am nişte nervi…» Şi m-am dus la hotel şi m-am întins. Şi, cum stăteam pe pat, îmi sărea când o mână, când un picior. Şi atunci eu am vrut să aţipesc. Era trei noaptea, veneau pe rând toţi şi mă păzeau, că şi-au dat seama că pot să mor. Toţi ziceau: «Tensiune mare. Şi, la un moment dat, aţipesc. Şi vine o tâmpită de actriţă: «Ce faci, mamă, dormi?!» Mă, când m-a întrebat, am vrut să o omor, pentru că m-a trezit din somnul ăla… Şi mi-a spus lumea după aia: «Rodica, dar puteai să faci un atac, tu nu ştii ce tensiune ai avut!»”

Deși adorăm cafeaua pentru gustul și sentimentul de energizare pe care ni-l oferă, trebuie să ținem cont că mai mult de două cafele pe zi nu este recomandat. Doar celor care suferă de hipotensiune, medicii le pot recomanda să consume mai multă cafea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top