Connect with us
Roxen, mărturisiri după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit: "Am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită!"

Vedete

Roxen, mărturisiri după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit: „Am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită!”

Deși se bucură de un mare succes în plan profesional, este tânără și deja foarte apreciată de mulți oameni, urmând chiar să reprezinte România la Eurovision, se pare că în plan amoros, lucrurile nu merg deloc bine și a fost victima unor agresiuni. În urmă cu mai bine de o săptămână, Roxen a fost lovită cu brutalitate de iubitul său și a mers la poliție pentru a depune o plângere. Ea a fost susținută moral de toți cei care îi apreciază prestațiile sale muzicale, însă până în momentul în care s-ar fi spus că a retras plângerea împotriva agresorului și l-ar fi iertat. Aceasta a dorit să clarifice situația.

Roxen, mărturisiri după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit: „Am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită!”

Ea a vrut să-i asigure pe fanii ei printr-o postare pe o rețea de socializare că acum se simte mai bine și încearcă să depășească trauma trăită. De altfel, a vrut să lămurească situația despre care se vorbea în mediul online, spunându-se despre ea că ar fi decis să-l ierte pe cel care din iubit i-a devenit călău. Roxen susține că nu se gândește la o împăcare cu acesta și nici nu va face vreo modificare asupra deciziilor pe care le-a luat în urma acestui eveniment neplăcut, mai ales că încă este șantajată, chiar și după ce a apelat la ajutorul poliției și a obținut un ordin de protecție.

De altfel, ea susține că își asumă toate demersurile la care a recurs și este hotărâtă să meargă mai departe singură și să rezolve această problemă care o macină. În plus, ea îi încurajează pe oameni să nu tolereze astfel de situații, să pună stop unei relații toxice și să nu se lase intimidați de șantajul la care recurg cei care vor să le facă rău. Roxen a mai declarat că vrea să încheie acest subiect, pentru că reprezintă viața ei privată, pe care știe cum să o gestioneze.

”Nu, nu îmi doresc o împăcare cu fostul meu prieten, nu îmi doresc să-mi retrag plângerea pe care am făcut-o în momentul în care am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită. Nu aș avea de ce să fac asta. Cred că este foarte important că orice persoană care trece printr-un astfel de episod să ia măsuri, să aibă curajul să spună stop și să nu se lase doborată de eventuale șantaje sau manipulări. Acestea fiind spuse, ceea ce s-a întâmplat reprezintă strict viața mea privată și nu îmi doresc să mai continui cu acest subiect.”, a declarat Roxen.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top