Connect with us
S-au despărțit după doi ani. De ce s-a destrămat unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz

Vedete

S-au despărțit după doi ani. De ce s-a destrămat unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz

În această perioadă de pandemie, în care oamenii au stat mai mult în case și s-au regăsit, au avut loc diferite schimbări. În viața de cuplu, în timp ce unii și-au stabilizat relațiile și au reaprins flacăra iubirii, pe unii, perioada de izolare i-a ajutat să-și dea seama că nu se află lângă persoana potrivită și mai bine ar renunța. Drept dovadă stau divorțurile și despărțirile tot mai dese. Atât în țara noastră, cât și peste hotare, tot mai multe persoane decid să își spună adio. În această situație se află și celebra cântăreață Jo și rapperul Juno.

S-au despărțit după doi ani. De ce s-a destrămat unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz

După doi ani în care au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, Jo și Juno au decis să meargă pe drumuri separate. Spre uimirea tuturor celor care le-au urmărit evoluția atât în plan sentimental, cât și profesional, cei doi nu mai sunt împreună. Cei doi nu au confirmat în mod oficial despărțirea, dar mai multe detalii îi dau de gol și susțin aceste presupuneri dure. Astfel, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, iar fotografiile în care apăreau împreună au dispărut.

Jo și iubitul ei au lăsat mereu impresia că lucrurile între ei merg de minune și nimic nu i-ar putea despărți. Ei chiar locuiau împreună deja de o bună perioadă de timp, aveau un cățeluș pe care îl iubeau, iar familiile lor erau foarte fericite pentru că cei doi erau fericiți. Mai mult, cântăreața era foarte activă pe rețelele sociale și nu ezita să arate tuturor cât de bine se înțelegea cu părinții partenerului ei de viață.

Jo, geloasă peste măsură

Artista povestea cu puțin timp înainte de a apărea nefericitele semne că relația lor este una fericită, echilibrată și că indiferent de ce se întâmpla, luau totul ca pe o lecție și se completau. Un motiv pentru care cei doi s-ar fi despărțit ar fi chiar gelozia Ioanei, ea mărturisind că vrea ca Juno să fie doar al ei și că există momente în care este geloasă chiar și pe mama sau sora artistului.

”Am momente de gelozie, eu zic că nu sunt absurd, dar am momentele mele. Nu sunt neapărat geloasă, dar sunt posesivă. Uneori eu pot să fiu geloasă atât pe mama lui, cât și pe sora lui. Este doar al meu și punct. În tot ce facem există o balanță și un echilibru și asta ne face să avem o relație fericită. Încercăm să învățăm din greșeli și să schimbăm câte ceva la noi.” , a povestit artista.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top