Connect with us
Ioana Simion l-a dus pe Ilie Năstase la preot: "Acum e mult mai calm!"

Vedete

Ioana Simion l-a dus pe Ilie Năstase la preot: „Acum e mult mai calm!”

Ilia Năstase și actuala sa soție, Ioana Simion, au fost în prag de divorț până de curând. Deși femeia susținea clar că a depus actele de divorț și nimic nu o mai poate întoarce din drum, deranjată fiind de comportamentul soțului său, se pare că lucrurile s-au schimbat rapid și cei doi sunt din nou împreună. În plus, Ioana a renunțat complet la gândul de a divorța și, mai mult, cei doi s-au căsătorit religios. Se pare că ei se înțeleg mai bine acum, iar Ioana l-ar fi dus pe soțul său la preot pentru a-l liniști.

Ioana Simion l-a dus pe Ilie Năstase la preot: „Acum e mult mai calm!”

Deși au fost la un pas de divorț, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat și chiar și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Lucrurile merg bine acum între cei doi și intenționează să organizeze o nuntă mare după ce situația din țară revine la normal. Ioana a mărturisit că soțul ei s-a liniștit și relația lor funcționează bine în prezent, mai ales că și-au legat destinele și în fața lui Dumnezeu.

Tot datorită puterii divine pare că s-a liniștit și Ilie Năstase. Înainte de nuntă, acesta a mers la biserica, s-a spovedit și s-a împărtășit. Ioana Simion a mărturisit că soțul ei s-a transformat în ultima perioadă și este cu totul altă persoană, după ce o vreme a fost foarte agitat, ceea ce ar fi determinat-o să apeleze la divorț.

„E cu totul diferit. Se transformă. A fost o perioadă în care era foarte agitat, dar s-a mai dat după mine. Îmi face toate poftele, l-am dus şi la preot, s-a împărtăşit, s-a spovedit. Acum e mult mai calm, ne înţelegem foarte bine. El e mai agresiv verbal, ăsta e felul lui. Ilie e un copil, un copil răsfăţat.”, a declarat Ioana.

Cei doi au mărturisit că au planuri serioase în viitorul apropiat și își doresc tare mult să devină părinți. Ioana deja visează că va fi mamă de fetiță, la fel și Ilie, care mai are un băiat din altă căsătorie, deși are o vârstă înaintată. Pentru a-i arăta cât de mult o iubește, a făcut multe sacrificii și i-a făcut cadou soției sale un teren la malul mării, unde își va construi o casă după placul ei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top