Connect with us
S-au împăcat, dar tot nu se înțeleg! Voicu-Turda, o relație cu năbădăi

Vedete

S-au împăcat, dar tot nu se înțeleg! Voicu-Turda, o relație cu năbădăi

Relație cu năbădăi între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda. S-au iubit, s-au certat, s-au despărțit, acum s-au împăcat, dar tot nu au liniște. Nicoleta Voicu îl atacă pe Gheorghe Turda la scurt timp după ce s-au împăcat.

S-au împăcat, dar tot nu se înțeleg

Sunt din nou împreună, dar nu se înțeleg așa cum era de așteptat. Se pare că reproșurile vin din partea Nicoletei Voicu. Într-o intervenție la Antena Stars, interpreta de muzică populară a declarat ce o deranjează la Gheorghe Turda. Ea spune că partenerul ei de viață este un om diferit în spatele camerelor de luat de vederi, lucru care îi provoacă neplăceri.

Potrivit ei, Gheorghe Turda este un om agasant care folosește șantajul emoțional.

„Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei.” a spus Nicoleta Voicu pentru AntenaStars.

Mai mult decât atât, Nicoleta Voicu spune că, cel mai probabil, partenerul ei și-a dorit un altfel de relație, care pe ea nu o definește. Este vorba despre o relație ascunsă.

„Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața.” a mai spus artista.

Cei doi s-au despărțit la jumătatea lunii ianuarie a anului trecut, printr-un poem scris pe Facebook. Nicoleta (49 de ani) a povestit că a luat decizia de a pune capăt relației cu Gheorghe Turda (71 de ani) fiindcă ajunsese să se simtă ignorată. După spusele ei, interpretul era foarte preocupat de imaginea și viața lui, și mai puțin de relația lor.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top