Connect with us

Vedete

„Să nu spui că nu ți-am zis”, piesa asta va fi hit! Cortes revine cu partea a doua a melodiei „Uită-mă”

Cortes şi Andreea Bălan au avut o colaboarare de succes pentru piesa „Uită-mă”. Melodia a strâns aproape 33 de milioane de viuzalizari pe Youtube şi a ajuns rapid în topurile radiourilor. După acest succes răsunător, Andreea Bălan a decis să scoată o nouă variantă a melodiei, lucru care nu i-a picat tocmai bine lui Cortes.

Acum, artistul a lansat şi el partea a doua piesei, alături de Mellina, după cum chiar el spune, la un moment dat în melodie: „Ți-am zis o dată „uită-mă”! Asta e partea a doua”.

Citește și: EXCLUSIV Mellina și Karym, interpreții piesei „Anonim”, secretele din spatele scenei

„Să nu spui că nu ţi-am zis” are tot ce-i trebuie pentru a deveni hit: poveste, versuri inspirate din realitate şi mulţi oameni care au trăit momente asemănătoare. Piesa este produsa de DOMG, iar versurile sunt scrise de Cortes, Mellina si DOMG.

„Să nu spui că nu ţi-am zis”, noua piesă semnată Cortes

„Sa nu spui ca nu ti-am zis” ilustreaza momentul in care o relatie, dupa multe greseli, sacrificii, incercari esuate si promisiuni neindeplinite, ajunge la final; e atunci cand stii ca, orice ai face si oricat ai lasa de la tine, nu mai are rost sa continui. Piesa a fost produsa de baietii de la DOMG, iar rezultatul reprezinta ultimele cuvinte ale celui care pleaca pentru fosta partenera.” declara Cortes.

„Ma bucur foarte mult de colaborarea cu Cortes! Este un artist pe care il admir si imi doream sa putem colabora la un moment dat. Piesa o sa va ajunga la suflet cu siguranta, sa nu spuneti ca nu v-am zis!”, a adaugat Mellina.

Mellina a devenit cunoscuta publicului dupa ce a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania cu single-ul de debut, „Poza de album”, in colaborare cu Vescan. In plus, a colaborat cu Bere Gratis, JerryCo si TWO. Artista a mai lansat in urma cu o luna piesa „Anonim” alaturi de Karym, piesa ce a acumulat peste 1 milion de vizualizari la trei saptamani de la lansare. In prezent artista se ocupa si de scoala de muzica „Tralala School”, alaturi de buna ei prietena Maria Simion.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top