Salman Khan rupe tacerea! Ce spune despre casatoria cu Iulia Vantur

20.05.2016
Salman Khan rupe tacerea! Ce spune despre casatoria cu Iulia Vantur

Salman Khan si Iulia Vantur isi faceau prima aparitie oficiala in public in urma cu cateva zile, iar presa tabloida anunta ca cei doi sunt foarte aproape de casatorie si ca data nuntii ar fi deja stabilita.

Actorul indian a tinut sa lamureasca zvonurile privind nunta.„Cand voi vrea sa ma insor, o sa ma insor. Nu e nevoie sa va zic cand ma casatoresc. Cand o sa o fac, voi anunta pe Twitter. Acesta este un lucru care il pastrez pentru mine si pentru fanii mei”, a declarat Salman, conform businessofcinema.com.

Salman Khan si Iulia Vantur sunt printre cele mai mediatizate cupluri, atat in mass-media din Romania, cat si in cea din India. Actorul este printre cele mai renumite staruri de la Bollywood, fiind considerat si cel mai ravnit burlac din India.

Citeste si: Salman Khan o lauda pe Iulia Vantur!

Zvonuri privind o logodna a celor doi au inceput sa circule inca de anul trecut. Vedeta de filme indiene a dezmintit atunci informatiile.

„Exista multe discutii despre mine, dar nimic nu e adevarat. Da, citesc ce se scrie, sunt indiferent. Lucrurile marunte nu ma deranjeaza. Dar ii deranjeaza pe parintii mei si asta ma supara. Daca nu le-ar pasa de toate zvonurile despre idilele mele, daca judecatorii nu ar lua in serios tot ce scrie presa despre mine, nu m-ar supara”, a spus Salman, intr-un interviu acordat unei publicatii indiene.