Connect with us
Salman Khan și Iulia Vântur s-au despărțit. Fanii se așteptau să se căsătorească

Vedete

Salman Khan și Iulia Vântur s-au despărțit. Fanii se așteptau să se căsătorească

Salman Khan și Iulia Vântur s-au despărțit. Fanii actorului indian au primit vestea cu tristețe. Cu toții se așteptau ca cei doi să se căsătorească la sfârșitul acestui an.

Potrivit presei din India, Iulia Vântur s-a întors în România după ce i-a expirat viza și este puțin probabil să se întoarcă în Mumbai, scrie desimartini.com. Potrivit aceleiași surse, la scurt timp după vestea despărțirii au apărut zvonuri conform cărora ruptura s-a produs din cauza lipsei de angajament a lui Salman Khan. În plus, mai există un zvon potrivit căruia actorul indian ar fi înșelat-o pe Iulia Vântur.

Recent, o sursă apropiată actorului a povestit pentru presa indiană că diferentele culturale și emoționle au dus la despărțire.

„Au existat prea multe diferențe între ele, culturale și emoționale”, a declarat sursa, adăugând, „Nu că biata fată nu a încercat tot ce e mai bine. Ea a făcut toate eforturile pentru a se integra în familia lui Salman. Ea s-a împrietenit cu mama și surorile lui Salman.”, a dezvăluit un apropiat al actorului.

Ceea ce toată aștepta, ca IUlia Vântur și Salman Khan să se căsătorească, pare un vis îndepărtat. Nu este prima relație încheiată pentru Salman Khan. În trecut, numele lui Salman a fost puternic legat de Sangeeta Bijlani, Somy Ali, Aishwarya Rai, Katrina Kaif, Claudia Ciesla, Mahek Chahel și Zareen Khan.

Citește și: Iulia Vântur comunică cu Salman Khan prin intermediul paginilor de socializare. Ce mesaj i-a transmis

În luna octombrie, Iulia Vântur a vorbit pentru prima dată despre relația cu Salman Khan, într-o emisiune tv.

„Nu mă mărit. Hai, mă! M-am întors să-mi iau viza. Se scriu numai… Se inventează mult. M-am apucat să cânt în hindi, iau lecţii de canto. După ani de zile în care am muncit şi am muncit din greu, mă deranjează să se vorbească despre mine aşa. Ultima dată am stat 5-6 luni acolo. Asta cu mutatul, nu ştiu. E total diferit, dar m-am obişnuit. Mentalitatea e diferită, cultura, oamenii. Totul e diferit. Nu ai atât de multă intimitate ca la noi dat fiind că stai cu atâta lume în casă. Modul de a te îmbrăca pe stradă. Acum mi se pare că mă îmbrăcam mult prea decoltat. Da, am învăţat puţin, indiană.”, a declarat Iulia Vântur la PRO TV.

2 Comments

2 Comments

  1. Manea

    2019-11-16T12:05:03+02:00 at 12:05

    Daca se iubesc sa se ia dragostea contează

  2. Ana

    2016-11-22T14:24:06+02:00 at 14:24

    Moartea lunga boala sigura . Asa si cu relatia asta . Daca era hotarat o lua de nevasta mai demult . Asa a tot lungit o pana ea s a saturat .Daca o iubeste cu adevarat o cere acum , daca nu inseamna ca e un neserios.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top