Connect with us
Sandra Izbașa se mărită cu nepotul lui Ștefan Bănică! Cine o va cununa

Vedete

Sandra Izbașa se mărită cu nepotul lui Ștefan Bănică! Cine o va cununa

Sandra Izbașa este pregătită să facă marele pas! Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de nimeni altul decât nepotul lui Ștefan Bănică. Se numește Răzvan Bănică și se pare că i-a furat inima Sandrei. Cererea în căsătorie a fost făcută chiar de Crăciun, iar fosta gimnastă este extrem de fericită. Cine a anunțat că este pregătită să o cunune.

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică sunt pregătiți să treacă la următorul nivel în relația lor de iubire. Bărbatul a cerut-o în căsătorie chiar de Crăciun, iar o vedetă de la noi a declarat că îi va cununa. Sandra nu a ținut pentru ea momentul magic din fața bradului de Crăciun, ci a postat pe Instagram, pentru fanii ei, poza în care Răzvan o cere de soție.

„DA !” Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit !”, a scris Sandra pe Instagram.

Sandra Izbașa se mărită cu nepotul lui Ștefan Bănică! Cine o va cununa

Din mesaj se înțelege cât de îndrăgostită este fosta gimnastă de iubitul ei actor. Se pare că Sandra își dorea să fie cerută în căsătorie și aștepta venirea acestui moment plin de însemnătate. Imediat după ce a postat imaginea pe Instagram, au început să curgă mesajele cu felicitări și urări de bine din partea fanilor.

Printre cei care le-au transmis Casă de piatră celor doi a fost și Ana Baniciu care a dat de înțeles că îi va cununa pe Sandra Izbașa și Răzvan Bănică.

Sandra Izbașa se mărită cu nepotul lui Ștefan Bănică! Cine o va cununa

„Pregătită să fiu prima dată nașă! Vă iubesc!” a fost mesajul Anei Banciu pentru cei doi îndrăgostiți.

Și Ana Baniciu este extrem de îndrăgostită. De Crăciun, tot printr-o postare, ea și-a anunțat fanii că are o relație și că este foarte fericită.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top