Scandal intre Dragos Patraru si Cristiana Anghel!

23.02.2016
Scandal intre Dragos Patraru si Cristiana Anghel!

Senatoarea Cristiana Anghel (ALDE) vrea sa stie cati bani are jurnalistul Dragos Patraru si a solicitat declaratiile de avere si interese ale prezentatorului emisiunii Starea Natiei!

„Sunt halit! Fiti atenti, nu glumesc. Doamna Cristiana Anghel a cerut declaratia mea de avere si declaratia mea de intersee. Nu radeti, da? Ca nu e de ras! Va dati seama ca doamna e senatoare? Adica, e greu de crezut ca doamna exista. Sper ca esti multimita, Antena 3! :))  Va dati seama ce spectacol facem maine seara? Ca n-am mai prins-o azi”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Tot scandalul a pornit dupa ce Dragos Patraru a sustinut intr-o editie a emisiunii ca senatoarea este in conflict de interese dupa ce ar fi fost platita de Antena 3.

„Am dat dovada in emisiune ca doamna Cristiana a castigat din drepturi de autor de la Antena 3 vreo 300 – 400 de milioane de lei inainte sa fie parlamentar. Cand ai facut asta, cand tu esti parlamentar numit de Antena 3, practic, ai tupeul sa faci un asemenea atac de o asemenea duritate la primul ministru si la niste institutii ale statului? Dansa a pierdut orice simt al masurii, al rusinii”, a spus Dragos Patraru pentru paginademedia.ro.

Vezi si: Scandal dupa ce Oana Roman a marturisit ca Petre Roman a batut-o!

Jurnalistul a mai precizat ca nu o data Cristiana Anghel l-a felicitat pentru emisiunile sale. „Direct pe Facebook mi-a scris mesaje private in care ma felicita”, a mai declarat realizatorul de televiziune.

foto:larevista.ro