Connect with us
Dragos Patraru, prezentatorul de la Starea Natiei, este in plin scandal cu senatoarea Cristiana Anghel, dupa dezvaluirile facute de acesta.

Vedete

Scandal intre Dragos Patraru si Cristiana Anghel!

Dragos Patraru, realizatorul emisiunii Starea Natiei de la TVR 1, este in conflict deschis cu senatoarea Cristiana Anghel.

Senatoarea Cristiana Anghel (ALDE) vrea sa stie cati bani are jurnalistul Dragos Patraru si a solicitat declaratiile de avere si interese ale prezentatorului emisiunii Starea Natiei!

„Sunt halit! Fiti atenti, nu glumesc. Doamna Cristiana Anghel a cerut declaratia mea de avere si declaratia mea de intersee. Nu radeti, da? Ca nu e de ras! Va dati seama ca doamna e senatoare? Adica, e greu de crezut ca doamna exista. Sper ca esti multimita, Antena 3! :))  Va dati seama ce spectacol facem maine seara? Ca n-am mai prins-o azi”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Tot scandalul a pornit dupa ce Dragos Patraru a sustinut intr-o editie a emisiunii ca senatoarea este in conflict de interese dupa ce ar fi fost platita de Antena 3.

„Am dat dovada in emisiune ca doamna Cristiana a castigat din drepturi de autor de la Antena 3 vreo 300 – 400 de milioane de lei inainte sa fie parlamentar. Cand ai facut asta, cand tu esti parlamentar numit de Antena 3, practic, ai tupeul sa faci un asemenea atac de o asemenea duritate la primul ministru si la niste institutii ale statului? Dansa a pierdut orice simt al masurii, al rusinii”, a spus Dragos Patraru pentru paginademedia.ro.

Vezi si: Scandal dupa ce Oana Roman a marturisit ca Petre Roman a batut-o!

Jurnalistul a mai precizat ca nu o data Cristiana Anghel l-a felicitat pentru emisiunile sale. „Direct pe Facebook mi-a scris mesaje private in care ma felicita”, a mai declarat realizatorul de televiziune.

foto:larevista.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top