Connect with us
Huidu și Găinușă se află în plin scandal. Foști colegi la emisiunea "Cronica Cârcotașilor", cei doi s-au atacat prin intermediul blogurilor personale.

Vedete

Scandal între Huidu și Găinușă: „Ți-ai bătut joc de munca…”

Șerban Huidu și Mihai Găinușă, foști colegi de platou la emisiunea „Cronica cârcotașilor”, s-au contrat prin intermediul blogurilor personale.

Totul a pornit după ce Găinușă l-a acuzat pe Huidu că a distrus tot ceea ce au construit împreună și și-a asumat meritele în totalitate.

”Am muncit pentru tot ce am. Nu mai datorez nimic, nimănui. Am ajuns să lucrez în divertisment datorită unui text pe care l-am scris şi l-am trimis la radio. Nu m-a băgat undeva nimeni, nicăieri, niciodată. Multumesc Filip. Mulţumesc Luca. Am lucrat în televiziune din 1997, la Chestiunea Zilei. Mulţumesc Călinescu. Nu-ţi mulţumesc pentru că mi-ai zis de faţă cu toţi sclavii tăi că n-am faţă de ecran. Mulţumesc Şerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ţi mulţumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Şi ţi-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul”, a scris Mihai Găinuşă pe blogul său, duminică, la împlinirea vârstei de 46 de ani.

”Am făcut radio şi televiziune şi înainte de Cronică, fac şi după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarităţi, numai ca să câştig un public pe care n-o să-l respect”, a mai adăugat acesta.

Huidu și Găinușă, în scandal. Mesajele dure transmise de cei doi

Şerban Huidu a publicat, de asemenea, un text pe blogul personal, în care i-a urat la mulţi ani fostului său coleg, după care s-a apărat de acuzaţiile fostului coleg, despre care a spus că avea un salariu mai mare decât întreaga echipă şi l-a criticat pentru jignirile la adresa foştilor săi colegi, cei mai mulţi din echipa emisiunii ”Cronica cârcotaşilor”.

”Nu eu mi-am asumat meritele ci Echipa asta din care fac parte cu drag şi din care ai făcut parte şi tu, dacă îţi mai aduci aminte. Ei se gândesc cu drag la tine, poate şi pentru că nu ştiu că tu câştigai de trei ori mai mult decât toată Echipă la un loc (ups mi-a scăpat). Totuşi, îmi stă pe limbă o întrebare: dacă toţi sunt nişte nulităţi, de linia doi etc, de ce ai vrut să lucrezi cu ei când ai plecat? Tuturor le-ai făcut oferte şi ai primit un refuz categoric! Oamenii îmi spun acum să îi scuzi dar s-au gândit că fiind «nulităţi de mâna a doua» nu fac faţă presiunii noilor tale planuri”, a scris Şerban Huidu.

Referitor la meritele asumate de el, Huidu a spus că ideea emisiunii ”Cronica cârcotaşilor” îi aparţine, dar a împărţit meritele pentru realizarea acesteia cu echipa.

”Ideea emisiunii a fost a mea, dar meritele pentru realizarea ei le-am împărţit de fiecare dată cu Echipa. De aia ei sunt aici şi tu acolo cam ca un cuc. Chiar câţi oameni din echipele pe care «le-ai iubit» sunt cu tine acum? Cum nimeni? tz tz tz… Trebuie să te simţi tare prost! Atâta iubire aruncată pe apa Sâmbetei!”, a adăugat Huidu.

Pe blogul său, Mihai Găinuşă a scris că nu îi pasă de persoanele care ”sunt şi vor fi întotdeauna nişte sfătuitori din linia doi”, nişte ”nulităţi”.

Citește și: Huidu, marturisire dureroasa: „Am facut tot ce a tinut de mine ca sa ii prelungesc viata”

”Nu-mi pasă de cei care sunt şi vor fi întotdeauna nişte sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat şi singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani şi-un loc de muncă călduţ. Sunteţi nişte nulităţi şi aşa o să rămâneţi. Punct. Mulţumesc Burci că ai crezut cândva în mine. Nu-ţi mulţumesc că ţi-ai bătut joc de munca mea şi ai preferat să-i asculţi pe yesmenii din jur. Să ştii că niciodată n-o să mă dau bine pe lângă un patron, ca să supravieţuiesc cu resturi aruncate. Nu m-a angajat nimeni pe pile niciodată. Poate că nu mai am publicul numeros dinainte. Dar, hei! Acum am un public valoros şi inteligent pe care-l respect mult. Vă mulţumesc că mă apreciaţi. Fac tot ce pot, credeţi-mă, ca să nu vă dezamăgesc”, a scris Găinuşă.

Şerban Huidu s-a referit în textul său şi jignirile aduse de Găinuşă foştilor colegi şi i-a transmis fostului său coleg urări din partea câtorva din aceste persoane.

”Nebunul ăla de Silviu te salută şi îţi spune că Topul Ruşinică merge foarte bine. Ceea ce îţi doreşte şi ţie cu emisiunea aia nouă. Cică a vândut în 4 luni cartea foarte bine. Cam câte exemplare ai vândut tu în total. Deh nu mai sunt acelaşi vremuri… Proasta aia de Fani îţi ţine pumnii să faci rost de un producător mai devotat şi mai ordonat decât ea. Ea care nu depăşeşte linia doi. Tăntălăul ăla de Dezbrăcatu îţi spune: la mulţi ani şi îţi este recunoscător pentru că, datorită ţie, preţuieşte mult mai mult colegii pe care îi are”, a enumerat Huidu.

Şerban Huidu a mai făcut referire la afirmaţia lui Mihai Găinuşă potrivit căreia şi-a respectat întodeauna contractele şi că întotdeauna s-a luptat şi se va lupta pentru drepturile sale.

”Nu am stat niciodată la mila nimănui şi dacă munca nu mi-a fost apreciată, am plecat fără regrete. Încă nu m-a dat nimeni afară. Mi-am respectat întodeauna contractele. Chiar dacă unii n-au înţeles să facă, la rândul lor, asta. M-am luptat şi o să mă lupt mereu pentru drepturile mele. Ştiu ce-am realizat şi n-o să înşir aici cărţi, premii şi laude. Nici n-aş avea loc”, a scris Mihai Găinuşă.

”Pentru mine cel mai important contract a fost cel cu Statul. Mi-am plătit până la ultimul leu datoriile către Stat. Spre deosebire de mine, unii muuult mai deştepţi-din linia întâi-au ales să fenteze Statul scoţând bani din firme pe cunoscutele «drepturi de autor». După mulţi ani de tergiversări, guvernul Victor Ponta i-a amnistiat pe rău platnici! Poţi să îmi recomanzi avocatul ce se luptă pentru «drepturile tale»? Nu de alta dar aş vrea şi eu banii plătiţi ca impozit la Stat înapoi sau unii sunt în linia întâi şi ăilalţi «nulităţi»?”, a răspuns Huidu.

Mihai Găinuşă a prezentat ”Cronica Cârcotaşilor”, la Prima TV, mai întâi alături de Şerban Huidu, apoi de Codruţ Kegheş.

4 Comments

4 Comments

  1. Elena

    2016-11-11T08:57:22+02:00 at 8:57

    Nu stiu ce pacate are Gainusa , dar stiu ce pacate are Huidu ! Cum de nu-i este rusine , dupa ce a bagat trei oameni in pamant si a provocat atata durere , sa apara la tv si sa rada ca un prost ???? Inainte de accident , emisiunea era una din preferatele mele , acuma trec de ea pentru ca nu contine decat prostie si nesimtire . Nu stiu de ce-l mai lasati pe Huidu sa apara pe post ! Locul lui este la inchisoare pentru mult , muuult timp , nu la un post de televiziune . Nu stiu cum puteti crede ca aveti audienta cu un criminal increzut , tupeist si plin de el ! ? ! ? Si fara Gainusa ! Pe Huidu , trebuia sa-l lasati in umbra , daca nu l-ati dat afara , ca era mult mai bine ! De cate ori ‘trec’ cu telecomanda prin toate canalele si-l vad din intamplare , ma gandesc la oamenii ucisi de el care zac in pamant , iar el face ‘bășcălie’ de unul si de altul si rade ca prostul . EL ?????????????? Rusine !

  2. ionel

    2016-11-10T19:26:58+02:00 at 19:26

    Huidu nare ce cauta in televiziune!!!!!!!!!!!!! este un criminal, a omorat oameni nevinovati

  3. GhEnau

    2016-11-08T21:54:48+02:00 at 21:54

    Nici macar la nivel de retorica acest meschin criminal las huidu NU se ridica si nu se va ridica la nivelul lui Gainusa.

    Mie imi place Dezbracatu dar mai bine zis imi placea pentru ca mediocritatea din anturaj il afecteaza si pe el.

    Huidu, lasa-ne bro ca esti penibil deja.

  4. Chucky

    2016-11-08T19:47:16+02:00 at 19:47

    Ideea lui Huidu? Serios? Era un format deja consacrat si cunoscut in Italia. Si rula de vreo 15 ani. Striscia la notizia, da?
    Emisiunea de dinaintea lui Gainusa si de dupa … ei bine, a fost si a redevenit de o plictiseala si mediocritate greu de suportat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top