Connect with us
Cornel Galeș a vorbit despre un incident care a avut loc la parastasul Ilenei Ciuculete.

Vedete

Scandal la parastasul Ilenei Ciuculete: „A început să mă amenințe!”

Familia Ilenei Ciuculete a făcut astăzi parastasul regretatei cântărețe de muzică populară. Slujba a fost oficiată la biserica din Chitila, iar după acest eveniment, Cornel Galeș și cei doi copii ai săi au dat de pomană costumele populare ale artistei.

Galeș a vorbit și despre un incident legat de parastasul Ilenei, la un post de televiziune.

„Zânica a împlinit 40 de zile duminică, dar fiind Săptămâna Luminată am făcut-o astăzi. Părintele ne-a ajutat foarte mult aici. Un parastas nu este la îndemâna oricui. A ieșit totul foarte bine și ce m-a bucurat foarte mult este că toată lumea a plecat de aici cu câte ceva.

Este singura mamă care a rămas în familia noastră, pentru că nu mai există altă mamă. De asta o iubim și o prețuim. Fiecare are durerea lui: durere de copil, de mamă, de frate, de soț. Sunt toate diferite și în același timp, cumva, la fel.

Cineva aseară a fost foarte exaltată spunând că eu am declarat într-o emisiune că voi împarți costume populare. I-am explicat că Ileana Ciuculete a avut 48 de costume populare. Nu le-am dat pe toate, am dat doar câteva.

Mi-a spus că am mințit, că va spune totul în presă, a început să mă amenințe. Eu vreau să lămuresc că nu am putut să dau toate obiectele ei.  Există o familie cu o fetiță foarte frumoasă care cântă frumos și le-am spus că o să le cumpăr eu un costum popular pentru ea. Nu aveam de unde să le dau un costum pe mărimea fetiței.

Mie nu îmi place chestia asta cu obiectele ținute că amintire. Părintele mi-a spus foarte clar, să ajungă hainele la niște oameni care le vor purta, nu să le țină într-un sertar”, a povestit el la un post de televiziune.

Citește și: Ce a făcut Cornel Galeș la parastasul Ilenei Ciuculete FOTO

Citește și: Nașa Ilenei Ciuculete a dezvăluit ce le-a spus aceasta copiilor și soțului înainte de a muri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top