Connect with us
Nașa Ilenei Ciuculete, Doina Belu, a dezvăluit ce le-a spus cântăreața de muzică populară copiilor și soțului înainte de a trece în neființă.

Vedete

Nașa Ilenei Ciuculete a dezvăluit ce le-a spus aceasta copiilor și soțului înainte de a muri

Doina Belu, nașa Ilenei Ciuculete, a făcut dezvăluiri despre regretata cântăreață. Aceasta a mărturisit ce a spus femeia copiilor săi pe patul de moarte.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe 14 martie, lăsând în urma ei un mare gol. Artista suferea de mai multe afecțiuni ale ficatului și a pierdut lupta cu bolile. Ea a fost condusă pe ultimul drum de sute de persoane și a fost înmormântată la cimitirul Străulești.

La peste două săptămâni de la decesul cântăreței, nașa acesteia a dezvăluit ce le-a transmis cântăreața lui Cornel Galeș și copiilor înainte de a muri.

„Le-a spus (n.r- copiilor ei) să nu se sperie, să-şi trăiască viaţa, că ea nu ştie cât va mai avea de trăit. Le-a spus să se înţeleagă şi să fie uniţi”, a declarat naşa Ilenei Ciuculete, la un post tv.

Totodată, aceasta a mai spus și că Ileana i-a transmis lui Cornel să își continue viața după decesul ei. Doina Belu crede că Ileana Ciuculete şi-a presimţit moartea. „Eu cred că a presimţit că va muri”, a mai declarat naşa artistei.

Articole similare

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete, mesaj la două săptămâni de la moartea artistei: „Ai fost…

SCANDAL IMENS dupa moartea Ilenei Ciuculete!

O cantareata de muzica populara, coplesita de durere! Cine a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top