Connect with us
Scandalul Bălan-Burcea continuă! Ce imagine a publicat actorul

Vedete

Scandalul Bălan-Burcea continuă! Ce imagine a publicat actorul

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Artista continuă să facă declarații despre tatăl copiilor ei și pune mereu accent pe faptul că nu se mai gândește deloc la el. Singurul lucru pe care îl vrea de la Burcea e să își respecte atribuțiile de tată, însă continuă să îl atace. Nici George nu ezită să îi răspundă răutăților, drept pentru care a postat o fotografie prin care vrea să demonstreze că este un tată responsabil.

Scandalul Bălan-Burcea continuă! Ce imagine a publicat actorul

Andreea Bălan a vorbit despre faptul că, după 4 luni de când s-au despărțit, între ei nu mai există șanse să redevină o familie și nimic nu mai poate fi ca la început. Ea susține că nu mai este vorba de regrete, ci își asumă toate alegerile, având în vedere că lucrurile nu mai pot fi la fel. Ea a declarat că tot ce contează acum este ca cei doi să își crească fetițele și să fie responsabili în egală măsură, fără ca George să se îndepărteze de ele. În acest fel, a pus la îndoială capacitatea lui Burcea de a fi un tată responsabil.

„Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mama și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete.”, a spus artista.

La numai o zi de la declarațiile Andreei, George Burcea a ales să răspundă acuzațiilor, demonstrând că se gândește mereu la fetițele sale, deși nu mai locuiesc împreună și nu le mai poate fi alături în orice moment. Astfel, și-a uimit fanii, distribuind o imagine cu fetița cea mică. Imaginea fusese făcută în urmă cu un an, dovadă că amintirile l-au răscolit pe actorul care nu-și poate lua gândul de la copiii săi.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top