Connect with us
Schimbare majoră în viața Adelinei Pestrițu: "Mi-a dat restart-ul de care aveam nevoie"

Vedete

Schimbare majoră în viața Adelinei Pestrițu: „Mi-a dat restart-ul de care aveam nevoie”

Schimbare de zile mari în viața Adelinei Pestrițu. După o perioadă grea, cu spitalizare și izolare din cauza infectării cu noul virus, vedeta și-a luat inima în dinți și s-a mutat în casă nouă. Împreună cu soțul ei Virgil, și cu fetița, Zenaida, Adelina a luat-o de la zero. Ea spune că această schimbare i-a dat restart-ul de care avea nevoie.

Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă

În două ore și jumătate, Adelina Pestrițu și soțul ei Virgil au găsit locuința în care își vor petrece următorii ani. Ei se gândeau de mult la mutare, însă nu au reușit să se organizeze. Până într-o zi când cumpărătorul le-a bătut la ușă, iar ei au fost nevoiți să o ia din loc.

Vedeta a declarat că au fost luați pe nepregătite de această situație și de cât de decis a fost noul proprietar.

“Atât de nepregătiți am fost încât nici vechea locuința n-am reușit să o punem pe site-urile de specialitate spre vânzare, dar norocul ne-a bătut la ușa. În persoană. Și a fost și al naibii de decis. Astfel am fost “obligați” practic s-o luăm din loc, cum se spune, și să ne căutăm o nouă locuință.” , a declarat Adelina Pestrițu.

Schimbare majoră în viața Adelinei Pestrițu: „Mi-a dat restart-ul de care aveam nevoie”

De data aceasta, familia Petrițu-Șteblea a optat pentru o casă pe pământ pe care au găsit-p în două ore și jumătate. Adelina a declarat că este tot ce și-a dorit, și că a apelat la ajutorul specialiștilor pentru câteva modificări.

Schimbare majoră în viața Adelinei Pestrițu: „Mi-a dat restart-ul de care aveam nevoie”

Vedeta a spus că acum are casa ideală, pe care a visat-o dintotdeuna, însă chiar și așa, nu s-a putut abține și a mai schimbat una, alta la noua locuință.

“Și cum femeile întotdeauna au o altă viziune despre cum le-ar plăcea lor să trăiască și să arate căminul familiei, chiar dacă era “full options” evident că nici eu n-am făcut excepție de la regulă și am intervenit cu “mici modificări” . Atât de mici încât am decalat mutatul nostru cu aproape 2 luni. ”,  a declarat Adelina pentru retetesivedete.ro.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top