Connect with us
Adelina Pestrițu, mamă pentru a doua oară? Ce a declarat vedeta

Vedete

Adelina Pestrițu, mamă pentru a doua oară? Ce a declarat vedeta

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai mari influenceri din România. Ea se bucură de un succes remarcabil și este cunoscută atât în țară, cât și la nivel internațional. Deși din punct de vedere al sănătății, lucrurile nu au stat prea bine în ultima perioadă, având în vedere că celebra Adelina a contractat nemilosul virus al momentului, se pare că totul merge ca pe roate în rest. S-a mutat în casă nouă, și-a luat o mașină nouă și se gândește chiar să devină mamă pentru a doua oară! Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire care ridică multe semne de întrebare.

Adelina Pestrițu își dorește și un băiețel

Adelina Pestrițu se poate considera o femeie fericită și împlinită. Aceasta a reușit să devină cunoscută peste tot în țară, să aibă o mulțime de fani care îi urmăresc activitatea. În plus, și-a îndeplinit și visul de a deveni mireasă alături de Virgil Steblea, dar și cel de a deveni mamă. În urmă cu aproximativ doi ani, pe 3 august, vedeta a născut-o pe Zenaida Maria prin cezariană la o clinică privată. De atunci, Adelina radiază și petrece mult timp alături de cea mică, bucurându-se de orice evoluție a acesteia, deși are un program încărcat.

De mai multe ori, Adelina Pestrițu a vorbit despre faptul că nu se oprește decât la un copil, ci își dorește să mai devină mamă. Surprinzător este mesajul pe care l-a publicat vedeta în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare. Ea a pus o imagine cu o fetiță, însoțită de o descriere care a atras atenția fanilor ei, existând posibilitatea ca aceasta să fie însărcinată. Cert este că își dorește un frate pentru Zenaida.

Adelina Pestrițu a trecut printr-o perioadă destul de dificilă. Ea a contractat nemilosul virus de la un prieten, motiv pentru care a fost internată în spital până ce testul a ieșit negativ. Deși a avut o formă ușoară, starea ei de sănătate a fost afectată. S-a confruntat cu simptome specifice precum lipsa gustului, a mirosului, oboseală în exces.

Cu toate acestea, vedeta s-a vindecat cu ajutorul medicilor și al unui tratament corespunzător și este din nou într-o formă de zile mari. Ea se bucură acum de noul său bolid, dar și de noua locuință, pe care a amenajat-o după propriul plac. Adelina și-a dorit obiecte și lucruri personalizate, motiv pentru care a lucrat împreună cu un designer de interior foarte apreciat, folosind materiale de preț, care să-i satisfacă pretențiile.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top