Connect with us
Secretul unei relații eșuate. Adrian Cristea a fost dat de gol. „Pensie alimentară nu am avut niciodată”

Vedete

Secretul unei relații eșuate. Adrian Cristea a fost dat de gol. „Pensie alimentară nu am avut niciodată”

Denisa Nechifor are o fetiță împreună cu Adrian Cristea. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au păstrat mereu legătura.

Adrian Cristea a avut mai multe aventuri care au făcut vâlvă în showbiz, cea mai notorie fiind cea cu Bianca Drăgușanu, însă cu Denisa Nechifor a rămas în cele mai bune relații dintre fostele iubite.

VIAȚA TUMULTOASĂ I-A AFECTAT CARIERA

Deși era cotat drept unul dintre cei mai buni fotbaliști români, cu șanse mari să ajungă la echipe de top din Europa, Adrian Cristea (37 de ani) a intrat într-un con de umbră din punct de vedere profesional, din cauza vieții mondene. ”Prințul”, cum i se mai spune fotbalistului, a format, timp de 9 ani, un cuplu cu frumoasa Denisa Nechifor. Cei doi au o fetiță, pe Rania, în vârstă de 11 ani.

Adrian Cristea a părăsit-o pe Denisa Nechifor încă de când aceasta era însărcinată.

Cu toate acestea, Denisa l-a ajutat cu niște contracte de imagine din care a obținut bani frumoși.

Denisa a la pensia alimentară ce i se cuvenea Raniei, scutindu-l astfel pe Adrian de o cheltuială în plus. Așa că, Denisa Nechifor și-a crescut fetița din banii ei.

DENISA VORBEȘTE FRUMOS DE ADRIAN CRISTEA

„Cu Adi sunt în relații foarte bune. Rania are o relație specială cu tatăl ei, încurajată de mine de când s-a născut, și așa va fi și în continuare. Așa e benefic creșterii sănătoase a copilului.

Suntem prieteni, cooperăm, colaborăm, în măsura în care poate, își aduce și el aportul. A venit la Rania acum, în pandemie, de câteva ori, au fost un picuț mai precauți, dar probabil va veni și de Sărbători.

Suntem pe pace, mie nu-mi plac conflictele, și încerc s-o țin și pe Rania departe de lucrurile acestea. Eventualele discuții pe care le-am mai avut cu Adi au fost cumva constructive și cumva să nu rănească copilul foarte tare, pentru că Rania e foarte sensibilă”, a spus Denisa.

DENISA VREA SĂ SE MUTE ÎN MAREA BRITANIE

„Îmi doresc să mă mut, nu am destul curaj pentru că am aici o stabilitate financiară la care e destul de greu să renunț. Acolo ar trebui s-o iau cumva de la 0 și la vârsta mea nu prea îți vine să mai faci lucrul ăsta.

Am devenit și destul de comodă, am o poziție foarte bună în București. Doar că Rania preferă Los Angeles, ea preferă să se mute la LA nu la Londra, deși pentru mine Londra din punct de vedere al unui viitor job ar fi mult mai benefică și mai productivă decât LA.

Oricum, ceva îmi spune că nu o să mai rămân pe aici decât o perioadă. Adi spune ce spun eu, pentru că știe că nu aș lua o decizie care să-i afecteze viitorul Raniei decât în bine. Toți trăim pentru copiii noștri”, a mai spus vedeta.

„PENSIE ALIMENTARĂ NU AM AVUT NICIODATĂ”

„Este un tată foarte bun. Pensie alimentară nu am avut niciodată! Nu am cerut, nu mi s-a dat. Nu am avut pretenții financiare și asta pentru a asigura liniștea copilului.

La noi a fost un pic mai complicat, dar am preferat ca eu să renunț la o parte din pretențiile pe care le au mamele și la drepturile copilului pentru a avea liniștea aceea. Nu mai aveam nervi pentru procese, instanțe, efectiv m-ar fi consumat enorm.

Slavă Domnului, până acum m-am descurcat eu, și-mi doresc să cred că mă voi descurca și în continuare. Adi este un tată care-și iubește enorm copilul, vine în vizită la copil, este acolo când am nevoie fizic de el. Nu mai colaborăm pe partea de bussines”, a conchis Denisa Nechifor.

Daniel Anton este jurnalist cu experienta de 10 ani in domeniu, specializat pe zona socială și eveniment

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top