Connect with us
Selly pleacă de la Prima TV: "nu mă regăseam în format"

Vedete

Selly pleacă de la Prima TV: „nu mă regăseam în format”

Andrei Șelaru cunoscut sub numele de Selly pleacă de la Prima TV, după trei luni în care a prezentat și moderat Selly Show. Ultima ediție a emisiunii vloggerului a fost pe 18 martie.

Selly renunță la proiectul de pe Prima TV

Trei luni a stat Selly la Prima Tv, unde a prezentat emisiunea Selly Show. Vloggerul a declarat pentru Libertatea că a renunțat la proiect și că decizia i-a aparținut în totalitate.

El a negat că această plecare ar avea legătură cu scandalul de acum o lună, izbucnit după petrecerea de ziua lui de naștere. Selly a fost amendat atunci pentru nerespectarea restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei.

Vloggerul a declarat pentru Libertatea că nu se regăsește în televiziune și că locul lui este în online, acolo unde și-a început cariera.

„A fost decizia mea, pentru că nu mă regăseam în format. Să faci o emisiune care să se potrivească și pe online, și pe TV este dificil, pentru că publicul este diferit. Mi-am dat seama că dau mai mult randament în online”, acolo este locul meu, a declarat Andrei Șelaru.

Emisiunea lui Selly a început în decembrie anul trecut și a fost difuzată atât la tv, pe Prima Tv, cât și în online. Selly a avut tot felul de invitați, cu care a abordat numeroase subiecte de actualitate.

După trei luni la cârma emisiunii, tânărul vlogger cu trei milioane de abonați pe canalul de Youtube a decis că e mai bine pentru el să continue munca în online. Reprezentanții Prima TV au confirmat încheierea proiectului de comun acord.

„Selly Show a fost unul dintre produsele media pe care Prima TV a pariat încă din decembrie 2020. Apreciem colaborarea cu Selly și profesionalismul de care acesta a dat dovada și înțelegem nevoia lui de a fi mai aproape de publicul său din zona de online”, a transmis Prima TV pentru Liberatatea.

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, care s-a implicat în numeroase campanii umanitare și nu numai.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top