Connect with us
Shannen Doherty se pregătește să își ia „la revedere”. Boala s-a agravat

Vedete

Shannen Doherty se pregătește să își ia „la revedere”. Boala s-a agravat

Shannen Doherty din Beverly Hills 90210 a anunțat că boala ei s-a agravat. Din păcate, diagnosticul este crunt, iar faimoasa actriță își trăiește ultimele clipe din viață.

Shannen Doherty, în vârstă de 48 de ani, a fost diagnosticată prima oară în 2015, cu un cancer la sân, care părea că se vindecă. Totuși, la începutul acestui an, actrița a dat vestea devastatoare: boala a revenit.

Shannen Doherty: „Încerc să prețuiesc toate clipele”

Când a anunțat public vestea, Doherty a izbucnit în lacrimi la emisiunea „Good Morning America”. Actrița a mărturisit că are zile bune și zile mai grele, în care luptă să își accepte diagnosticul.

„Încerc să prețuiesc toate clipele pe care cei mai mulți dintre noi nu reușesc să le observe, sau nu le prețuiesc”, a spus Shannen Doherty într-un interviu din revista Elle.

„Lucrurile mici, pentru mine, sunt amplificate. Avem această resursă infinită în noi, și tot ce trebuie este să săpăm în ea pentru a găsi puterea de a înfrunta dificultățile – și astfel putem vedea toată frumusețea vieții”.

La acest moment, actrița cunoscută în toată România din serialul Beverly Hills 90210 urmează un tratament. Este vorba despre medicație hormonală pentru a-i bloca estrogenul care îi alimentează cancerul. Acest tratament îi oprește boala din a se extinde în metastaze. La acest moment, cancerulc care apăruse inițal la sân, s-a extins la coloana vertebrală.

Deși luptă pentru viața ei, Shannen Doherty este conștientă că finalul său pe pământ ar putea fi aproape. Astfel încât discută cu apropiații săi și le spune cât de mult înseamnă pentru ea.

„Sunt lucruri pe care trebuie să le spun mamei mele. Vreau ca soțul meu să știe cât a însemnat pentru mine”, povesstește ea.

Shannen Doherty se pregateste sa isi ia adio de la familie

„Este ca și cum îți iei la revedere, dar nu îmi iau acum la revedere. Mă simt ca și cum aș fi o ființă foarte, foarte sănătoasă. E greu să te pregătești să îți iei la revedere atunci când simți că ai mai avea 10-15 ani de trăit”, a mai spus actrița.

Prietenii îi sunt alături

Shannen Doherty a publicat pe internet mai mule fotografii cu prieteni apropiați, cărora le mulțumește pentru că le este alături.

Shannen Doherty și prietenii

Shannen Doherty și prietenii

Vedeta de la Hollywood se bucură de sprijinul celor dragi în aceste clipe, când boala îi macină trupul.

Printr-o situație similară trece și marea noastră actriță Eugenia Șerban, care, din păcate, nu are așa mulți prieteni aproape.

Shannen Doherty spune că a descoperit cancerul datorită cățelului său

În mărturisirile despre boala sa, Shannen Doherty a spus că animalul său ce companie este cel care a ajutat-o să depisteze boala. Cățelușa sa a fost cea care îi arată că ceva nu e în regulă cu corpul său.

“Îmi mirosea obsesiv partea stângă a corpului de ceva timp. Deci ea m-a făcut să merg la doctor”, își amintește actrița.

Shannen Doherty povestește că, după operație, cățelușa nu pleca deloc din dreptul său. Iar când a început ședințele de chimioterapie, tot animăluțul ei era cel care îi mirosea tot corpul, simțind, protector, că stăpâna sa are probleme medicale.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top