Actrița Eugenia Șerban, din nou pe masa de operație! Luptă împotriva unui cancer la sân

04.09.2020
Actrița Eugenia Șerban, din nou pe masa de operație! Luptă împotriva unui cancer la sân

Eugenia Șerban, îndrăgita actriță cunoscută mai ales pentru rolurile din Inimă de țigan, La Bloc și Iubire ca-n filme, ajunge din nou pe masa de operație. Actrița va fi supusă unei alte intervenții chirurgicale că ajutorul căreia va putea scăpa de cancer. Operația va avea loc la jumătatea lunii septembrie, iar Eugenia Șerban este optimistă.

Actrița Eugenia Șerban, din nou pe masa de operație! Luptă împotriva unui cancer la sân

Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu cancer la sân, și de atunci a început un întreg proces care să o ajute să scape de boala nemiloasă. Actrița va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale, programată la jumătatea lunii septembrie. Problemele la sâni au început în momentul în care actrița a decis să-și scoată implanturile. Anterior, Eugenia Șerban apelase la o intervenție de lifting mamar, după ce îl adusese pe lume pe fiul ei.

Eugenia Șerban este o femeie puternică și optimistă, și a declarat că știa că va mai exista o operație, pentru care este pregătită.

Cum se simte Eugenia Serban.

“Mă simt foarte bine, sunt OK și sper să fiu bine în continuare. Îmi lipsește însă scena. Trebuie să merg la controale din șase în șase luni și să iau pastile vreo cinci ani de acum încolo. În perioada asta am stat în casa, îi gătesc băiatului meu o dată pe săptămâna. Este în țară, stă cu iubita lui, ne vedem des acum. La începutul pandemiei a fost mai greu, lui îi era foarte frica. Venea la mine echipat, cu mască, cu mănusi, avea săracul răni pe mâini de la atata dezinfectat. Nu ma lăsa să ies pe stradă fără mască.”

Despre tratamente, Eugenia Șerban a spus:

„În funcție de cancer, citostaticele sunt diferite. După o sedinta, cam o săptămâna îți este rău. Cam la trei săptămâni erau ședintele la mine.

Prima este cea mai complicată pentru că nu te aștepti să-ți fie atât de rău. Pe urmă începi să te obișnuiesti și cu răul. E greu. A fost greu și cu parul. Îți cad genele și sprancenele și unghiile… Mi s-a spus mai tarziu asta”.

„Nu sunt atât de complicate, dar sunt operaţii. Acum nu mă mai gândesc la moarte, doar atunci când am aflat de cancer m-am gândit la ea. Acum mi-am alungat acest gând. Am fost într-un spital din afara Bucureştiului, acolo unde opera chirurgul meu. Perioada de izolare a fost grea, căci toată lumea se comporta cu tine de parcă eşti lepros, asta până vine rezultatul negativ”, a declarat actrița pentru Cancan.

În afară de aceste probleme de sănătate, care sunt pe cale să devină trecut, Eugenia Șerban a declarat că a fost dezamăgită de prieteni buni care, au dispărut imediat cum au aflat că este bolnavă.

Într-un interviu pentru DC MEDICAL, actrița a spus că ei nu au mai căutat-o până când ea nu a părut din nou la TV, spunând că este mult mai bine. Această experiență a ajutat-o pe Eugenia Șerban să facă ordine în viața ei și să aleagă cine este de păstrat aproape și cine nu.

„Și da, marea majoritatea sunt prieteni buni doar în perioadele vesele, prietenii care dispar în momentele foarte grele nu sunt prieteni, ei doar se folosesc de noi”, a spus actrița Eugenia Șerban pentru DC MEDICAL.