Connect with us
Silvia Dumitrescu suferă de o boală incurabilă. Se chinuie de câțiva ani: "Tot metabolismul devine mai lent."

Vedete

Silvia Dumitrescu suferă de o boală incurabilă. Se chinuie de câțiva ani: „Tot metabolismul devine mai lent.”

Silvia Dumitrescu este una dintre cele mai nonconformiste vedete din țara noastră. Deși a ajuns la vârsta de 61 de ani, se bucură de viață la fel ca la începutul carierei sale de cântăreață și continuă să atragă toate privirile prin stilul său vestimentar special. Mereu a afișat o imagine impecabilă și a avut zâmbetul larg la purtător, însă s-a confruntat și cu momente mai puțin plăcute. Artista se luptă cu o boală incurabilă, pe care este nevoită să o suporte toată viața.

Silvia Dumitrescu suferă de o boală incurabilă. Se chinuie de câțiva ani: „Tot metabolismul devine mai lent.”

Silvia Dumitrescu a declarat că se confruntă de ceva timp cu o boală a tiroidei, Hashimoto. Această afecțiune nu are leac, ceea ce înseamnă că o va urmări pe artistă până la finalul vieții. Ea nu s-a dat bătută nicio clipă și a încercat să nu permită ca această boală să îi afecteze viața profesională. Astfel, a continuat să fie o prezență plăcută și nu a dat semne că ar avea vreo problemă.

”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap. Dar, după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent.”, a declarat cântăreața.

Boala ar fi fost și cea care i-a adus kilogramele în plus. Când mulți credeau că ar fi vorba de o depresie care a adus-o pe cântăreață în această formă, ea a explicat că imunotiroidia a fost cea care a determinat-o să se îngrașe. În plus, această afecțiune o împiedică uneori chiar să se ridice din pat și să aibă o viață normală.

Cu toate acestea, și-a schimbat modul de viață, a fost foarte atentă cu ea și acum are din nou o siluetă de invidiat. Deși a ajuns la vârsta de 61 de ani, a rămas la fel de tânără din punct de vedere spiritual și are în continuare un stil atipic, care a caracterizat-o dintotdeauna. În plus, se bucură de succes în plan profesional de peste 30 de ani. A știut întotdeauna cum să-și atragă fanii și să fie mereu o apariție incendiară.

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top