Connect with us
Simona Gherghe a facut o marturisire emotionanta in cadrul emisiunii pe care o realizeaza. Prezentatoarea a marturisit ca vrea sa devina mama curand.

Vedete

Simona Gherghe, marturie emotionanta in direct: „Sper sa fiu cat mai curand…”

Simona Gherghe a facut o marturisire emotionanta, in direct la TV. Prezentatoarea dezbatea cazul unei fetite carea fost abandonata si a dezvaluit ca isi doreste sa devina mama cat mai curand

„Eu nu sunt mama, dar sper sa fiu cat mai curand. Doamna Chitoiu, cum puteti sa va purtati asa cu propriul copil?”, a comentat Simona, in direct la Antena 1.

Citeste si: Simona Gherghe, marturie cumplita: „M-a lovit cu pumnul in spate”

Totusi, realizatoarea TV a dezvaluit recent ca nu-si doreste sa se casatoreasca, intrucat organizarea petrecerii i se pare foarte complicata: „Ne intoarcem la nunta noastra si la botez. Va spuneam ca Andreea Tonciu si-a facut aceste doua evenimente importante – 2 in 1- si ma gandeam eu prinvind imaginile: «Doamne, ce stresant trebuie sa fie pentru doi miri! Asa, ziua asta care ar trebui sa fie cea mai frumoasa!» Pai, trebuie sa te gandesti daca-ti vine toata lumea, daca le place tuturor mancarea, daca le place muzica. «De ce nu danseaza? Daca danseaza, de ce nu mananca?» Toate lucrurile astea pe capul a doi tineri. Uite, vedeti cat stres? D-asta nu ma marit eu inca. Trebuie sa-mi fac curaj”, a declarat Simona.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top