Connect with us
Simona Gherghe are probleme mari. A povestit totul fanilor

Vedete

Simona Gherghe, reacție dură după ce s-a propus închiderea școlilor

Simona Gherghe a avut o reacție dură pe rețelele de socializare, după ce autoritățile au propus închiderea școlilor și a grădinițelor de mâine, până după Paște.

Simona Gherghe, reacție dură după ce s-a propus închiderea școlilor

Fosta prezentatoare tv susține ideea de a închide școlile și este foarte înverșunată pentru că autoritățile nu iau mai repede o decizie în acest sens.

„Bâjbâiala asta cu “închidem școlile” “hai să mai așteptăm” “nu e momentul” mi se pare total lipsită de responsabilitate. Ce ar trebui să primeze, acum, e sănătatea copiilor noștri. Nu trebuie să avem un număr alarmant de îmbolnăviri, ca să luăm o decizie care sigur ajută la prevenirea răspândirii virusului. Fără panică, da, încă nu e de speriat situația de la noi, dar ar putea deveni și încă foarte repede, dacă e să judecăm viteză cu care se transmite COVID-19”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Vedeta susține că prioritatea numărul 1 ar trebui să fie sănătatea celor mici, chiar dacă mulți nu au cu cine să își lase copiii atunci când merg la serviciu.

„Știu că pe mulți i-ar nemulțumi o astfel de măsură, că e și problema asta cu cine să-i lase pe cei mici, dar sănătatea copiilor trebuie să fie prioritatea! Asta e cel mai important”, a mai scris fosta prezentatoare.

Simona Gherghe a precizat și faptul că angajatorii ar trebui să aibă mai multă compasiune față de angajații care au copii și să le ofere înțelegere din acest punct de vedere, în această perioadă. Ea i-a îndemnat pe fanii săi să nu uite de măsurile de igienă, care sunt cele mai importante.

„Calm și sănătate! Și nu uitați de regulile esențiale de prevenție, în principal spălarea mâinilor. Aș adăuga și strănutul în pliul cotului, nu în palme. Fetița noastră de 2 ani și 9 luni a deprins acest obicei”, a concluzionat Gherghe.

Citește și: Se închid școlile în București și țară până după Paște. Gradinițele închise SURSE

Citește și: Wizz Air suspendă zborurile spre Italia din România

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top