Connect with us
Surse: Școlile se închid de mâine, până după Paște

Știri

Se închid școlile în București și țară până după Paște. Gradinițele închise SURSE

Se închid scolile în România, atât în București cât și în alte orașe din țară, la fel se va întâmpla și cu grădinițele după cum HUFF.ro a anunțat în exclusivitate.

ULTIMĂ ORĂ, se închd scolile – ANUNȚ OFICIAL! Se închid școlile în România

UPDATE: Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a decis marți închiderea tuturor școlilor din România vreme de o săptămână, începând de miercuri, 11 martie, cu posibilitatea de prelungire a măsurii, au declarat surse oficiale pentru G4Media.ro.

Primarul Capitalei a cerut Ministerului Educației închiderea școlilor

Se închid școlile. Gabriela Firea a solicitat în repetate rânduri închiderea școlilor, grădinițelor și facultăților pentru a proteja copiii de posibilele infecții din epidemie.

Toate olimpiadele școlare și evenimentele care au legătură cu copii sunt suspendate și complet interzise. De asemenea taberele și excursiile nu sunt permise.

Se închid școlile: Alte interdicții pentru copiii care nu au voie la scoală

Părinții sunt rugați să nu ducă copii la locurile de joacă pe parcursul cât școlile sunt închise. Recuperarea de o lună a cursurilor se va face în vacanța de vara, astfel școlile vor prelungi programul.

Pana astăzi regula era ca dacă 3 copiii din aceeași școală sunt bolnavi, se închide doar școala respectivă.

Cazurile tot mai mari de îmbolnăviri pot aduce măsuri și mai extreme. Toate zborurile spre Italia au fost anulate până pe 31 martie și se ia în considerarep prelungirea mărurii dacă pandemia nu este ținută sub control.

Cursurile la majoritatea facultăților suspendate

Facultatea de medicină din Iași, Facultatea de medicină din București au fost închise, iar unele facultăți au adoptat cursurile online.

În acest moment reprezentanții Inspectoratelor Școlare discută și analizează zecile de propuneri venite de la directoride școli și autorități.

Unele școli au adoptat măsuri preventive pentru a evita aglomerația în clase, ca cursurile să fie susținute în trei schimburi.

Știre în curs de actualizare

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. ISTRATE CAMELIA

    2020-03-09T19:24:36+02:00 at 19:24

    DECI MAINE PE 10 MARTIE NU E PERICOL DE CONTAMINARE, COPIII POT MERGE LA SCOALA, ABIA DIN 11 MARTIE INCEPE PERICOLUL … HAI CA AM INTELES ACUM :)))))))))))))))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top