Connect with us
Simona Halep va avea un nepoțel! Familia ei este în al nouălea cer

Vedete

Simona Halep va avea un nepoțel! Familia ei este în al nouălea cer

Simona Halep va avea un nepoțel! Cumnata tenismenei a anunțat că este însărcinată cu ceva timp în urmă în cadrul unei petreceir în familia. Bineînțeles, toată familia a fost în extaz la gândul că ar putea fi un moștenitor care va duce numele Halep mai departe. Iată că s-a adeverit!

Simona Halep va avea un nepoțel! Familia ei este în al nouălea cer

Potrivit cancan.ro, Luminița, cumnata Simonei Halep, a organizat cu ceva timp în urmă o mare petrecere în familie, în cadrul căreia a anunțat că urmează să mai aibă un copil! Dacă până acum nu se știa care este sexul bebelușului, se pare că misterul a fost elucidat într-un sfârșit. Simona va avea un nepoțel și numele Halep va fi dus mai departe!

Simona și fratele ei au o relație foarte bună și vestea că va deveni din nou mătusă probabil că a copleșit-o pe faimoasa jucătoare de tenis.  Cu ceva timp în urmă, ea a vorbit deschis despre cea mai mare dorință a sa: să aibă propria familie.

”Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, spunea Halep.

Simona Halep a vorbit despre cel mai mare vis al său. Dacă pe plan profesional se poate considera o femeie extrem de realizată, ea mai are câteva obiective de dus la îndeplinire pe plan personal. Simona a declarat recent că visează să devină mamă.

„Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a mărturisit campioana de la Wimbledon, potrivit tiebreak.ro.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. mincu

    2020-05-02T21:32:22+03:00 at 21:32

    ce stire idioata, pe cine intereseaza asemenea informatii aiurite, nu mai aveti ce scrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top