Connect with us
Simona Hapciuc, prima reacție după eliminarea de la Survivor. Faimoasa își acuză colegii de strategii nedrepte

Vedete

Simona Hapciuc, prima reacție după eliminarea de la Survivor. Faimoasa își acuză colegii de strategii nedrepte

Survivor este una dintre cele mai grele competiții. În ultima vreme au avut loc o mulțime de eliminări neașteptate, fiind v0rba de concurenți buni și amnbițioși. Totuși, s-a demonstrat că rămân în show doar cei mai puternici. Ultima eliminată a fost Simona Hapciu, de la echipa Faimoșilor, care nu s-ar fi așteptat să plece acasă atât de repede, acuzându-i pe colegi că au complotat împotriva ei.

Simona Hapciuc nu-și dorea să plece de la Survivor

În ultima perioadă, au plecat de la Survivor concurenți determinați care, din diferite motive, au fost nevoiți să se oprească aici. Duminică seara a fost eliminată și Simona Hapciuc, concurenta care a demonstrat că vrea să rămână cât mai mult timp în competiție și a adus multe puncte echipei sale.â

Echipa Faimoșilor a avut o seară cu noroc, câștigând proba pentru comunicare, precum și o masă copioasă, care le-a amintit de România din plin. Concurenții au mâncat tocăniţă de pui, vin, dar şi covrigei, fistic, migdale şi turtă dulce și au citit cu emoție mesajele de la cei dragi.

Cu toate acestea, lucrurile au luat-o razna apoi. A venit momentul eliminării și se pare că dintre Roxana Nemeș și Hapciuc, Simona a fost cea care a plecat acasă. Faimoasa a fost extrem de dezamăgită de alegerea colegilor și de jocul lor, dar se resemnează cu faptul că merge acasă, la fiul ei, care va fi mândră de ea, pentru că este o adevărată luptătoare.

„Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori. Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce a am făcut în această competiție.

Consider că am dat totul.Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor. Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine”, a spus fosta concurentă.

Simona Hapciuc, emoționată de fani

Simona Hapciuc este foarte dezamăgită de faptul că a plecat acasă, însă este mândră că a reușit să cucereasă un număr atât de mare de oameni. Ea le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o și i-au scris mesaje și i-a asigurat că se simte bine, chiar dacă a fost eliminată, pentru că știe câți oameni are alături.

”Am intrat în posesia telefonului de câteva minute și sunt copleșită de miile de mesaje de la voi. Vreau să vă mulțumesc mult pentru susținere și încurajare, vă asigur că sunt foarte bine și împăcată cu eliminarea mea și vă promit că după ce mănânc și dorm voi încerca să vă răspund fiecăruia în parte.

A fost o zi grea și vă rog să-mi permiteți câteva ore de odihnă”, a scris Simona Hapciuc pe pagina ei de Instagram.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top