Connect with us
Survivor Romania, editie eliminatorie. Discutii private: Roxana Nemes si Simona Hapciuc

TV

Survivor Romania, editie eliminatorie. Discutii private: Roxana Nemes si Simona Hapciuc

Survivor Romania: duminica seara este editie eliminatorie. Daca Faimosii pierd proba, Roxana Nemes sau Simona Hapciuc risca sa plece acasa. Cele doua au fost propuse spre eliminare de catre concurentii din echipa Faimosilor, in ultimele doua editii ale emisiunii de la Kanal D.

UPDATE: Simona Hapciuc a fost eliminată

„Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori. Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce a am făcut în această competiție. Consider că am dat totul. Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor. Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine”, a spus Simona după aflarea veștii. 

„Ma asteptam sa fiu nominalizata. In primul rand stiu ca eram vizata de Sebi. Am avut discutii in ultimul timp. La un moment dat mi-a spus ca se va razbuna pentru ca l-am nominalizat. Ca nimic nu ramane neplatit”, a povestit Simona Hapciuc in emisiunea de duminica.

Desi sunt nominalizate impreuna, Simona Hapciuc si Roxana Nemes s-au aliat. Cele doua au aceleasi pareri despre situatia din jungla. Majda sa alaturat discutiilor si le-a dat dreptate fetelor, spunand ca exista multe pareri contradictorii in randul concurentilor.

Simona Hapciuc le-a spus Roxanei Nemes si Majdei ca le este recunoacatoare ca ele nu au votat-o.

„Pentru mine a insemnat enorm de mult cand am vazut ca ceilalti nu v-au atras si pe voi contra mea”, le-a spus Simona celorlalte doua concurente de la Survivor.

Cele doua nominalizate au discutat despre Sebi

In cadrul interviurilor, cele doua concurente Survivor Romania care sunt in lupta pentru eliminare au impartit o parere comuna. Este vorba despre discutia despre concurentul Sebi, care in ultima editie a avut pareri foarte controversate.

„De cand a plecat Alexandra, a venit Sebi care manipuleaza. El este in mijloc si incearca pe fiecare sa faca cu capul si ceilalti nu-si dau seama sau accepta asa…”, a spus Roxana in testimoniale la Survivor.

„Sebi este incredibil de fals si este cel mai manipulator”, a completat Simona.

Roxana a dat detalii importante din discutia sa cu sebi, de dinainte de eliminare.

„Doamne iarta-ma nu a nimic cu băiatul asta de la inceput am spus ca e bine crescut, ca intotdeauna cand il rugam sa imi taie un cocos, sa faca ceva era acolo, intelegi? Ba, da cand vii cu manipulări de genul asta ca si cum as fi o proasta si nu ma prind, cat timp oricum eu aveam votul meu, ca tu nu iti dai seama ca daca te pui cu mine, că tu ești acum în joc să fii eliminată și dacă tu vrei să joci cu mine, adică la eliminări, îți dai seama ca o sa pierzi, vrei sa pleci acasa, atat de proasta esti?”, le-a povestit Roxana Nemes colegelor sale despre discuția avută cu Sebi.

Sebi a dat cartile pe fata: de ce a propus-o pe Roxana

Sebi a motivat nominalizarea Roxanei dand vina pe conditia sa fizica:

„Ea nu este slaba pe traseu, dar ea are un genunchi care poate s-o lase!”

In aceasta seara, la Survivor Romania, aflam care dintre cele doua concurente pleaca acasa, daca Faimosii pierd proba.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top