Connect with us

Vedete

Simona Trașcă și Loredana Chivu se aflau în clubul Bamboo la momentul izbucnirii incendiului

Simona Trașcă și Loredana Chivu se aflau în clubul Bamboo în momentul izbucnirii incendiului. Cele două au reușit să iasă la timp din clădirea curpinsă de flăcări și nu au fost rănite.

Simona Trașcă a povestit pe pagina sa de Facebook cum s-au desfășurat evenimentele în clubul de pe malul Lacului Tei. Ea spune că, la momentul izbucnirii incendiului, se afla aproape de ieșire. Împreună cu Loredana Chivu, Simona a reușit să găsească ieșirea prin fumul gros.

Citește și: EXCLUSIV! Un echipaj SMURD isi facea SELFIE in timpul incendiului din BAMBOO

Simona Trașcă și Loredana Chivu se aflau aproape de ieșire în momentul izbucnirii incendiului

„După incendiul de la Bamboo …Da sunt ok! Încă șocată și mă rog la Dumnezeu să nu existe victime… Eram foarte aproape de ieșire și-mi amintesc că m-am luat de mână cu Lore și am fugit..am văzut flăcări și după fum prin care treceam și nu mai vedeam nimic.. Un fum care mă leșina..auzeam decât evacuați evacuați și o țineam strâns pe Lore …am ajuns acasă și acum tremur..ce suntem noi oameniii în caz de asa ceva?? Neputincioși …la mila Lui Dumnezeu…”, a scris Simona Trașcă pe pagina sa de socializare.

Loredana Chivu și Simona Trașcă au postat înainte de izbucnirea focului și câteva imagini din interiorul clubului Bamboo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top