Connect with us
Smiley, probleme în trafic. De ce a fost testat antidrog și amendat artistul

Vedete

Smiley, probleme în trafic. De ce a fost testat antidrog și amendat artistul

După ce chiar astăzi, 19 august, presa din România s-a bucurat de zvonurile care s-au dovedit a fi adevărate și confrom cărora Gina și Smiley vor avea un copil, cântărețul a trecut prin momente mai puțin plăcute. Acesta a fost oprit de poliție în timp ce conducea pe drumul spre casă, de la mare. Gina Pistol, viitoarea mămică, se afla în dreapta sa. Acesta a fost amendat cu 580 de lei șia fost testat antidrog.

Smiley, probleme în trafic. De ce a fost testat antidrog și amendat artistul

Smiley a primit o amendă pentru încălcarea limitei de viteză, iar în urma evenimentului nefericit, artistul a cerut să își ceară scuze public și să explice chiar el ceea ce s-a întâmplat, printr-o postare pe o rețea de socializare. Astfel, testul antidrog a ieșit, categoric, negativ, iar amenda a venit în urma depășirii cu 25 km a vitezei legale. El își recunoaște greșeala și îi încurajează pe toți să respecte legile.

”As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog de catre Politia Romana care organizeaza filtre in drum spre mare. Desigur ca am iesit negativ. Din pacate, am picat un alt test: cel de viteza. Am depasit viteza legala de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amenda, asa cum era firesc, insa imi pare rau, in primul rand, pentru ca am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede in reguli si in necesitatea respectarii lor, ceea ce va indemn pe toti sa faceti pentru siguranta, normalitatea si linistea noastra a tuturor.”, a fost mesajul postat de Smiley.

Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina de Facebook un mesaj impresionant la adresa lui Smiley, unde a adoptat o atitudine ironică. După ceva timp de la evenimentul nefericit, cei de la MAI i-au transmis lui Smiley că ”greșeala recunoscută este pe jumătate iertată”. Totodată, au făcut referire la melodia ”Pierdut buletin”, pe care Smiley a lansat-o acum ceva timp.
„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată…ca și amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul.”, au scris cei de la MAI pe pagina oficială de Facebook.
Surse apropiate ale artistului au declarat că Gina ar fi însărcinată cu Smiley, iar cei doi urmează să devină părinți la sfârșitul anului acesta, ori la începutul anului viitor. Vedeta este gravidă în primul trimestru de sarcină, însă ține sarcina la secret, pentru că mereu a fost rezervată în ceea ce privește viața personală.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top