Connect with us
ŞOC în showbizul românesc! O vedetă a muzicii româneşti este acuzată de viol

Vedete

ŞOC în showbizul românesc! O vedetă a muzicii este acuzată de viol

Este şoc în lumea showbizzului autohton! Mai multe femei acuză că un cunoscut cântăreţ le-a agresat sexual sau a devenit violent în momentul în care acestea i-au respins avansurile.

Mai multe femei îl acuză pe Călin Ionescu, cunoscut drept Rimaru, membrul trupei R.A.C.L.A, că le-a agresat sexual sau a devenit violent în momentul în care acestea i-au respins avansurile.

Campania online #Metoo, prin care milioane de femei au povestit experiențele neplăcute pe care le-au avut de-a lungul anilor, în care au fost violate, agresate sau hărțuite sexual, le-a dat curaj să povestească momentele groaznice prin care au trecut.

Citeşte şi Directorul INFP, anunţ îngrijorător despre CUTREMUR

Rimaru, care a început să lucreze în advertising după ce s-a lăsat de muzică, a ajuns pe postul de Director Creativ la agențial Centrade Cheil. Aici, spun mai multe tinere, acesta se folosea de funcția sa pentru a le face avansuri pe Facebook, scrie Adevărul. Cele care au ieșit la o cafea cu el, pentru a discuta despre domeniul publicității, spun că Rimaru a încercat să le sărute cu forța și a devenit agresiv când ele s-au arătat oripilate de tentativele acestuia.

„In 2014 eram in anul I de facultate, cursanta a Scolii Centrade Cheil in seria a 17-a. Individul nu era unul din mentorii nostri, dar s-a bagat in seama pe Facebook. M-a intrebat cum mi se pare agentia si daca imi place la Centrade Cheil. Dupa ce i-am zis ca mi se pare interesant, m-a intrebat daca n-as vrea sa iesim la o cafea sa imi povesteasca mai multe despre creatie. Nu i-am mai raspuns. Timp de cateva zile mi-a trimis mesaje in care vorbea singur pe chat. La Noaptea Agentiilor, m-a tras de o mana de-o parte si m-a intrebat cum imi permit sa nu ii raspund pe Facebook. Dupa care a adunat toata flegma pe care a avut-o in el si m-a scuipat in fata de fata cu toata lumea, cu toti prietenii si colegii. Bineinteles ca s-a musamalizat totul si m-au rugat insistent de la HR sa nu mai povestesc. Ei bine, #metoo. Atasat conversatiile si mesajele la care s-a suparat foarte tare ca nu am raspuns”, a scris Maria Zvinca, una dintre tinere agresate.

Citeşte şi INEDIT! Locul din România de unde poţi culege BANANE din copac

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top