Sofia Vicoveanca, mesaj dur, după ce s-a spus că este bolnavă de COVID-19

02.04.2020
Sofia Vicoveanca, mesaj dur, după ce s-a spus că este bolnavă de COVID-19

Sofia Vicoveanca a trecut printr-o experianță foarte neplăcută ieri, de 1 aprilie. Cineva a lansat zvonul că ar fi infectată cu noul tip de coronavirus și s-ar afla în stare gravă. Artista a decis să publice un mesaj pe rețelele de socializare pentru a explica care este situația.

Sofia Vicoveanca, mesaj dur, după ce s-a spus că este bolnavă de COVID-19

Sofia Vicoveanca trăiește în Suceava, așa că nu a fost greu de crezut pentru fanii săi că ar putea fi infectată cu coronavirus. Artista în vârstă de 78 de ani s-a revoltat și a postat un mesaj acid la adresa persoanei care a lansat acest zvon de prost gust. Ea se află într-o stare bună, este perfect sănătoasă și se bucură de timpul liber pe care îl are.

Ea și-a îndemnat toți prietenii să distribuie mesajul ei pentru ca zvonurile false să nu ajungă mai departe.

Prieteni dragi ,
De 1 aprilie se fac farse… Ei, NU! ‘Cineva’ a postat pe FB că S.V. (adică eu) este infectată cu VIRUS în stare gravă… Acelui care a ‘scornit’ aşa o MINCIUNĂ, îi zic: ‘nu săpa groapa altuia, că pici în ea’… Eu respect toate sfaturile medicilor, mi-ați trimis multe comentarii (pt. care vă mulțumesc din inimă)… SUNT OK! Stau în casă, dar nu degeaba: citesc, desenez, scriu, ascult negativele cu noile cântece (habar n-aveți ce vă pregătesc)… şi stau de vorbă cu d-stră ZILNIC.

Dacă vă este la îndemână (şi nu cer prea mult), puteți posta pe paginile d-stră acest mesaj… să ştie o lume ce JIGODII se găsesc printre noi…!

Eu continui să vă țuc sufletul cu urări de bine, răbdare… şi Fruntea SUS!”, este mesajul scris de Sofia Vicoveanca pe Facebook.