Connect with us
Ministrul Sănătății merge astăzi la Suceava pentru a gestiona situația

Știri

Ministrul Sănătății merge astăzi la Suceava pentru a gestiona situația

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, merge astăzi la Suceava pentru a gestiona situația după ce noul manager al spitalului județean și-a dat demisia.

Ministrul Sănătății merge astăzi la Suceava pentru a gestiona situația

Potrivit ultimelor informații Ionel Oprea, noul secretar de stat din minister, venit din sistemul medical militar, va rămâne acolo să gestioneze situația.

„În această dimineață, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și noul secretar de stat, Ionel Oprea se vor deplasa la Suceava. Secretarul de stat va rămâne în localitate pentru gestionarea situației”, a anunțat Grupul de comunicare strategică.

Managerul și directorul medical al Spitalului Județean Suceava și-au dat demisia, miercuri noapte, a declarat prefectul Alexandru Moldovan citat de Obiectiv de Suceava.

Potrivit mai multor surse citate de presa locală, managerul interimar, Florin Filip, și directorul medical interimar, Elena Doina Ganea, împreună cu mai mulți medici din unitatea medicală și-au prezentat demisiile pentru că nu mai fac față situației de criză cu care se confruntă județul. Directorul de îngrijiri medicale, Mihaela Hreceniuc, nu a demisionat, dar este în izolare la domiciliu.

Vă reamintim că Florin Filip era numit de o săptămână în postul de manager, după ce fostul director, Vasile Rîmbu a fost suspendat din funcție pentru că a gestionat extrem de prost situația din spitalul pe care îl conducea.

Municipiul Suceava și opt localități limitrofe se află în carantină totală, aici fiind confirmate aproximativ 30% din cazurile de coronavirus din România. Totodată, dintre 357 de cadre medicale infectate cu coronavirus în România, 200 dintre acestea se află la Suceava, potrivit unui anunț făcut de Grupul de comunicare strategică.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Paul

    2020-04-02T12:29:51+03:00 at 12:29

    Spagari au fost, si hoti vor fi. Prin fața primesc prin spate fura. Ce poate face un ministru cu atâta hoție. Refuza fiindca sunt inbuibati . Nu le iese banul. După vrajeala cu coroana să fie dați afară. Acum vedem ce vile de avem in casa . Să refuzi sa-ti faci meseria e un act criminal. Ordinul se executa nu se discută. La Cernobîl n-au facut mofturi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top