Soțul unei foste prezentatoare TV a făcut infarct de 1 Decembrie

02.12.2020
Soțul unei foste prezentatoare TV a făcut infarct de 1 Decembrie

Soțul unei foste prezentatoare TV a făcut infarct în ziua de 1 Decembrie. Este vorba despre Sorin Gontea, soțul Daianei Anghel, cea care a fost multă vreme, prezentatoarea știrilor Kanal D și Antena 1. Anunțul cu privire la acest trist eveniment a fost făcut de către Daiana pe Instagram, acolo unde ține legătura cu urmăritorii ei.

Eveniment trist în familia Daianei Anghel

Soțul Daianei Anghel a făcut infract marți, 1 decembrie. Sorin Gontea este internat la spital, unde a fost supus mai multor investigații. Daiana a anunțat că starea lui este stabilă, însă, în mod evident, ea este foarte îngrijorată cu privire la această situație.

Daiana Anghel a fost prezentatoare de știri la posturile de televiziune Kanal D și Antena 1. Frumoasa blondă s-a retras de pe micul ecran și a pus bazele unei afaceri de succes cu produse cosmetice. Daiana are vaste cunoștiințe în acest domeniu, motiv pentru care este foarte apreciată și urmărită pe Instagram de către doamnele și domnișoarele din țara noastră. Acolo, Daiana oferă tot felul de sfaturi legate de îngrijirea tenului și a corpului.

Ieri ar fi trebuit să stea de vorbă cu urmăritoarele ei prin intermediul InstaStory, fapt care nu s-a mai întâmplat din cauza problemelor de sănătate ale soțului ei.

„Aveam planuri mari pe story cu voi, trebuia să vă postez și concursul cu cadouri, doar că va trebui să amânăm cam două zile, până pe poimâine, sper…So a făcut un infarct azi dimineață și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele. Acum este stabil, este ok…doar că cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz…de ce aveam de postat. Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim…” a transmis Daiana Anghel prin intermediul unui story pe Instagram.