Connect with us
Demisie în televiziune! O cunoscută prezentatoare TV s-a retras

TV

Demisie în televiziune! O cunoscută prezentatoare TV s-a retras

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV a decis să pună stop acestui drum pe care a pornit în urmă cu aproximativ un deceniu. Gențiana Coman, care a putut fi văzută la pupitrul știrilor de la B1 TV, a anunțat chiar pe o rețea de socializare că va renunța, cel puțin pentru un timp, la meseria de jurnalist și la postul TV care i-a fost casă în ultimii ani.

Demisie în televiziune! O cunoscută prezentatoare TV s-a retras

Gențiana Coman, una dintre cele mai cunoscute și vechi figuri ale României, a renunțat la meseria de prezentatoare TV, pe care o practică de 7 ani în cadrul postului B1 TV. Anunțul a fost făcut chiar pe contul său oficial de Facebook, unde a ținut să anunțe publicul că se va retrage din presă pentru o perioadă.

Ea a explicat că nu regretă nimic din ce a trăit și niciun efort depus în acest sens. În plus, ea le-a mulțumit celor alături de care a lucrat în tot acest timp și le-a transmis că este recunoscătoare pentru tot ce au făcut pentru ea, pentru îngăduința și perseverența cu care au tratat-o chiar și în momentele neplăcute.

„La capătul a 10 ani de la clasica formulă ”Bun găsit la Știri” am decis să ies din viața de jurnalist și să mă despart de locul în care am avut șansa de a mă forma nu doar ca om, ci mai cu seamă profesional. Aici mă opresc! Cel puțin pentru moment… Am iubit din prima secundă ceea ce am învățat să fac cu demnitate și devotament. Nu-mi pare rău absolut deloc pentru toate eforturile depuse, indiferent cât de greu, de stresant ori imposibil mi s-a părit, uneori. Abia asta e partea frumoasă.”, a notat, printre altele, Gențiana pe Facebook.

Acum câțiva ani, îndrăgita Gențiana Coman a mai luat decizia de a pleca de la postul B1 TV pentru noi oportunități în cariera sa. Cu toate acestea, a revenit la scurt timp în studioul de știri al postului care a făcut-o cunoscută. Astfel, ea a luat decizia să se întoarcă ca prezentatoare TV după o experiență nefastă la un alt post de televiziune.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top