Connect with us
Ștefan Bănică, scos din minți! Cineva i-a jignit soția: ”Marș afară!”

Vedete

Ștefan Bănică, scos din minți! Cineva i-a jignit soția: ”Marș afară!”

Ștefan Bănică Jr. trăiește o frumoasă poveste de iubire cu celebra cântăreață Lavinia Pârva. Cei doi s-au căsătorit în secret în urmă cu doi ani, iar din iubirea lor a rezultat și un copil. Relația lor a fost mereu una ferită de ochii lumii și rareori vorbesc despre lucrurile personale, încercând să fie discreți, pentru a evita bârfele din partea cârcotașilor. De curând, acesta a demonstrat că este în stare de orice pentru soția lui. El a fost scos din minți când cineva a jignit-o pe Lavinia și a avut o reacție ciudată.

Ștefan Bănică, la capătul puterilor

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai celebri artiști din țara noastră. Acesta are o carieră de succes, este cunoscut în toată România și toți îi fredonează piesele. Bănică se poate considera un bărbat împlinit, deoarece stă foarte bine în plan profesional și are și o familie fericită. Acesta este căsătorit cu Lavinia Pârva și are trei copii din căsnicii diferite.

Lucrurile merg foarte bine între el și Lavinia, deși diferența de vârstă este destul de mare. Cei doi par să împartă aceleași idei și valori, motiv pentru care au o căsnicie liniștită, ferită de ochii lumii și certuri în spațiul public. Acesta este foarte atent cu soția lui și nu permite nimănui să o jignească, demonstrând asta de curând.

Artistul a publicat o fotografie alături de colega sa, Loredana Groza. La postare, un internaut pus pe glume a adăugat un comentariu mai puțin plăcut, în care a ajignit-o pe Lavinia. Acesta  a numit-o „pițipoancă” și a comparat-o pe artistă cu Andreea Tonciu, făcând aluzie la operațiile estetice. Ștefan nu a stat pe gânduri și i-a dat o replică pe măsură, explicând că nu tolerează astfel de persoane.

„Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce căuta pe pagina mea! Marș afară.”, a răspuns Bănică, scos din minți de jignirile internautului.

Ștefan Bănică este foarte mândru de familia sa. Artistul a mărturisit faptul că pandemia l-a ajutat să petreacă mai mult timp alături de cei mici și să aprecieze fiecare moment în compania lor. Cât despre Lavinia, el a precizat că este o mamă exemplară. Fiul său cel mic a fost primit cu bucurie în familie de către ceilalți doi copii.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top