Connect with us
Ce au descoperit medicii SMURD la locul decesului Stelei Popescu

Vedete

Stela Popescu, secretul părului și al tenului. Unde petrece actrița Revelionul. EXCLUSIV

Stela Popescu a răspuns invitației unui interviu din partea Huff.ro. Cu veselia și frumusețea cu care i-a obișnuit pe români de atâția ani de zile, actrița a mărturisit trucurile pe care le aplică pentru păr și ten. În exclusivitate pentru huff.ro, Stela Popescu a mărturisit și cum va petrece de Revelion.

„Fac Revelionul în famielie, numai cu familia, cu fiica mea, cu cuscra, cu o prietenă apropiată și atât. Am avut o tomană aglomerată, așa că nu mai am nevoie de adunătură mare.

În noul an, ca orice om, îmi doresc sănătate ca să pot să lucrez în continuare. Ca să pot să joc în continuare, cât s-o putea. Sunt în repetiții cu un spectacol „Chirița” la Iași, la Teatrul „Stela Popescu”. Avem premierea în jur de 15 ianuarie, un spectacol adaptat pentru copii.”, a spus Stela Popescu.

Stela Popescu a transmis un mesaj femeilor din România

Actrița a avut și un mesaj pentru români.

„Doresc tuturor femeilor din țara noastră, în special, aă aibă curajul să privească înainte. Dacă te uiți înapoi s-ar putea să te mai întristezi. Privește înainte, viața este scurtă și frumoasă și trebuie să profităm de fiecare clipă pe care o trăim.”, a transmis artista.

Eu sunt un om vesel și dacă mi se întâmplă ceva. Oamenii nu trebuie să se vaite. Oamenii din jurul meu nu sunt obligați să asite la lucruri triste. Noi de mici am trecut prin lucruri grele, ăștia refugiați din Basarabia. Toți am fost puternici, a trebuit să ne descurcăm. Nu ne plângem, suferim dar nu facem caz public.”, a mai spus actrița pentru huff.ro.

Stela Popescu, secretul părului și al tenului

Ani la rândul s-a scris că Stela Popescu ar purta perucă. Datorită voolumului și culorii părea greu de crezut pentru mulți că este părul natural al actriței.

„Culoarea este realizată de coafeza mea, nu mă vopsesc singură. O dată pe săptămână mă duc la coafor, mă vopsesc la 2-3 săptămâni. O femeie trebuie să fie îngrijită. Nu ajută la nimic dacă te plângi și arăți că viața este tristă. Trebuie să arăți că ai putere.

Nu folosesc vreun produs special. Am avut șansa să am o mamă foarte deșteaptă. La vârsta de 5 ani am făcut o operație la cap, m-a mușcat un păianjen otrăvitor. Mama de frică să nu rămân cheală și să nu aibă influență tratamentul, 5 ani mă rădea în cap. 5 ani m-a ras pe cap o dată pe an. Probabil că aici a fost inteligența mamei mele. Eu eram foarte supărată că toate fetele aveau codițe și eu eram ca un băiat tâmpit. Și eu bănuiesc că tratamentul gândit de mama mi-a crescut un păr foarte sănătos.

Nimănui nu-i vine să creadă că e părul meu. Odată la Teo Trandafir în emisiune m-am luat de păr.”, a mărturisit artista.

Stela Popescu a împărtășit și modul în care își îngrijește tenul.

Cum arata fiica adoptiva si nepoata Stelei Popescu FOTO

„Nu mă dau cu cremă pe față, spre marea mea rușine că ar trebui să o fac. Norocul meu cu șervețelel umede care mă salvează. După ce mă fardez la teatru mă șterg bine cu două șervețele umede și cu asta am terminat tratamentul feței.

Mama mea avea un ten extraordinar și până în ultima clipă a arătat bine. Ne ajută și Dumnezeu. Nu stau prea mult la soare, pe mine nu mă arde niciodată soarele.”, a povestit artista.

1 Comment

1 Comment

  1. DANIEL

    2017-01-01T22:14:32+02:00 at 22:14

    Poate putini stiu ca, asemenea multor oportunisti fara scrupule, Stela Popescu si Alexandru Arsinel si-au scos cerificate de revolutionar. Rusine sa va fie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top