Connect with us
Supermodelul Naomi Campbell va juca în drama muzicală “Star”

Vedete

Supermodelul Naomi Campbell va juca în drama muzicală “Star”

Supermodelul Naomi Campbell a fost distribuită în cel mai nou serial muzical al companiei Fox, “Star”, regizat de Lee Daniels, potrivit Variety, scrie news.ro

Naomi Campbell o va interpreta pe Rose Spencer, o frumoasă şi bogată londoneză. Vedeta podiumurilor de modă a apărut în mai multe seriale de televiziune, cel mai cunoscut fiind “Empire”, regizat de Lee Daniels şi produs de Fox.

Distribuţia îi include şi pe Queen Latifah, Benjamin Bratt, precum şi pe debutanţii Jude Demorest, Ryan Destiny, Brittany O’Grady, Amiyah Scott.

Lenny Kravitz va fi invitat în show.

“Star” a fost creat şi produs de Lee Daniels şi Tom Donaghy, alţi producători executivi fiind Pamela Oas şi Effie Brown.

Valentina Pelinel a revenit la silueta de fotomodel. Vedeta a impartasit secretul

Naomi Campbell vrea sa renunte la modelling!

Naomi Campbell, născută pe 22 mai 1970, este unul dintre cele mai cunoscute top-modele din lume, care a făcut parte, alături de Cindy Crawford, Linda Evangelista, Claudia Schiffer şi Christy Turlington, din grupul ”super-manechinelor” care au dominat industria modei în anii 1990.

Prima ei apariţie publică s-a produs la vârsta de şapte ani, în videoclipul piesei ”Is This Love?” lansată de Bob Marley. La vârsta de 10 ani, s-a înscris la cursurile Academiei Conti din Italia, unde a studiat baletul, iar la vârsta de 12 ani a apărut într-un videoclip al grupului Culture Club. Apoi, la vârsta de 15 ani a realizat un spot publicitar pentru compania Ford şi, la scurt timp după aceea, a devenit model profesionist, semnând un contract cu Elite Model Management.

În 1988, Naomi Campbell a devenit primul top-model de culoare care a pozat pe coperta revistei Time şi, apoi, pentru ediţia franceză şi cea britanică a revistei Vogue. De atunci, Naomi Campbell a apărut pe copertele principalelor reviste de modă şi a defilat pentru toate marile case de modă din lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top