Connect with us
Surprize, surprize! Andreea Marin se întoarce "acasă". Mircea Radu a dat-o de gol

Vedete

Surprize, surprize! Andreea Marin se întoarce „acasă”. Mircea Radu a dat-o de gol

Andreea Marin revine pe micile ecrane, dar nu oriunde, ci….acasă. Este știrea momentului! Vedeta va prezenta o emisiune la TVR, postul de televiziune unde a devenit cunoscută și care a consacrat-o. Regina surprizelor își va face apariția într-un nou format, despre care nu a vrut să spună prea multe.

Andreea Marin revine pe micile ecrane

În urmă cu câteva zile, Andreea Marin și-a anunțat fanii că le pregătește o surpriză, însă nu a vrut să dezvăluie despre ce este vorba. Cert este că și-a schimbat look-ul și pare foarte entuziasmată de ce urmează în viața ei. Astăzi, diva a postat pe Intagram o poză în care apare cu părul șaten deschis, și le spune fanilor că are o veste pentru ei, care speră să îi bucure. La câteva ore distanță de prima postare, Andreea Marin a revenit cu o altă poză, în dreptul căreia a scris – Mă întorc…acasă.

Mai multe detalii despre această revenire a dat colegul Andreei Marin de pe vremea emisiunii Surprize, surprize! Mircea Radu, este consilier și prezentator în cadrul Televiziunii Române.

Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.
Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare, a scris Mircea Radu pe Facebook.

Postarea lui Mircea Radu a fost distribuită și de către Andreea Marin care, anterior, își anuțase fanii că le pregătește o surpriză, doar că trebuie să mai aibă puțină răbdare.

Este clar acum că vedeta va prezenta o emisiune la postul de televiziune care a consacrat-o, însă nu se știe și despre ce format este vorba.

Cel mai probabil, în viitorul foarte apropiat, Andreea își va anunța fanii în legătură cu vestea cea mare.

Andreea Violeta Marin (n. 22 decembrie 1974, Roman) este o jurnalistă și prezentatoare de televiziune din România, moderatoare a emisiunii Surprize, surprize!, difuzată de canalul TVR 1 din 1999 până în 2007 (8 sezoane). A fost jurat în emisiunea Uite cine dansează!, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top