Connect with us
Tataee de la BUG Mafia, tată pentru a patra oară. Îi priește viața în Barcelona

Vedete

Tataee de la BUG Mafia, tată pentru a patra oară. Îi priește viața în Barcelona

Tataee este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi și producători muzicali din România și a gustat din plin succesul cu trupa BUG Mafia. De 3 ani, acesta a renunțat la România și s-a mutat definitiv în Barcelona, unde se pare că lucrurile merg foarte bine, s-au adaptat cu toții și acum se bucură împreună de apariția noului membru al familiei. Pe 28 iunie, Tataee a devenit părinte pentru a patra oară.

Tataee de la BUG Mafia, tată pentru a patra oară. Îi priește viața în Barcelona

La 43 de ani, membrul fondator al trupei BUG Mafia a devenit tată pentru a patra oară. Tataee locuiește în Brazilia de trei ani, alături de soția sa și cei trei copii ai săi: Antonia Olga (9 ani), Mihai (7 ani) și Cristian Vlad (4 ani).  De curând, artistul a devenit din nou tată de băiat și se poate lăuda acum cu patru copii. Anunțul a fost făcut chiar de el pe rețelele de socializare, dorind să împartă și cu fanii săi bucuria pe care o trăiește la venirea noului membru al familiei, pe care l-au numit Gavril George Irimia.

Vlad a decis să se mute în Brazilia atât pentru a lua o pauză în plan profesional, pentru a se liniști și a se focusa mai bine pe lucrurile pe care le are de făcut. De altfel, decizia aceasta a depins și de copiii lui, pe care a dorit să-i ferească de haosul din București, dar și să le ofere mai multe șanse în ceea ce privește educația, având o părere negativă despre sistemul educativ din România.

„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam.”, a declarat rapperul.

Tataee a dezvăluit că mutarea din România a venit cu beneficii, pentru că în Spania poate consuma marijuana în mod legal, ceea ce în țară i-ar fi adus probleme. De altfel, cesta s-a înscris într-o asociație de consumatori. În orașul spaniol există și așa-zisele „cluburi de cannabis”, chiar și cafenele.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. VP

    2020-07-01T16:25:28+03:00 at 16:25

    Sa-i traiasca copiii !
    Daca te muti si pentru a consuma (legal) droguri, imi imaginez ce „educatie” vor avea copiii…Dumnezeu cu mila !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top