Connect with us
Tatăl lui Emi Pian nu a aflat că i-a murit fiul. De ce îi ascunde familia acest lucru

Vedete

Tatăl lui Emi Pian nu a aflat că i-a murit fiul. De ce îi ascunde familia acest lucru

Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc unde au avut loc neînțelegeri. Florin Mototolea era liderul uneia dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu. Se pare că răfuiala, la care au participat în jur de 20 de persoane, a pornit din cauza unei reglări de conturi. Interlopul avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Deși au trecut aproximativ două săptămâni de la deces, tatăl interlopului, care se află în închisoare, nu ar aflat nici măcar acum că fiul său nu mai este.

Tatăl lui Emi Pian nu a aflat că i-a murit fiul. De ce îi ascunde familia acest lucru

Capul clanului Duduianu, tatăl lui Emi Pian, Nicolae, aflat în spatele gratiilor, nu a aflat nici acum că fiul său a murit. Acesta știe doar că fiul său se află în spital, deoarece rudele se tem că vestea că Emi nu mai este i-ar putea fi fatală. Acestora le este frică de faptul că atunci când va conștientiza că cel mai mare dintre băieții săi a fost deja îngropat, ar putea suferi un atac de cord fatal.

O adevărată delegație din partea clanului a mers, cu certificatul de deces, la poarta Spitalului Penitenciar Jilava, înainte de funeraliile lui Florin Mototolea. Rudele lui Emi Pian au solicitat o permisie pentru Nicolae Duduianu, tatăl celui care urma să fie înmormântat, în condițiile în care acesta este închis pentru tentativă de omor. Cu toate acestea, apropiații lui Emi s-au lovit de refuzul autorităților, care le-au explicat că permisia trebuia realizată de către deținut.

Cercetările continuă și după moartea lui Emi Pian, atât la membrii familiei sale, cât și la cei din clanul său. Astfel, frații săi au fost reținuți și, ulterior, duși la audieri, pentru a se stabili ce se întâmplă cu ei. Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian, vor afla în ce stadiu se află și mai exact, ce se întâmplă cu soarta lor după ce au fost acuzați de tentativă de omor asupra lui Richard Rinu, cel care le-a ucis fratele, pe care au vrut să-l răzbune și l-au tăiat. Richard a explicat că cei doi au vrut să îl omoare, iar din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum cei doi l-au tăiat și l-au lovit cu picioarele de mai multe ori.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top